Харківський «Метал» обіграв конкурента за вихід у Першу лігу

06.11.2020 16:19 Спорт
Фото: facebook.com/fcmetalua Фото: facebook.com/fcmetalua
«Жовто-сині» збільшили відрив від найближчих переслідувачів до 11 очок.

Сьогодні, 6 листопада, стартував 10-й тур у чемпіонаті України з футболу серед команд Другої ліги. Центральний матч у групі «Б» відбувся в Харкові, де лідер першості «Метал» приймав запорізький «Металург», який ішов другим.

Читайте також: Папа Гуйє забив гол у дебютному матчі за харківський «Метал»

Харків'яни відкрили рахунок у матчі вже на 11-й хвилині матчу. Півзахисника «Металу» Антона Поступаленка збили в чужій штрафній – головний арбітр зустрічі Олександр Павлюк призначив пенальті у ворота «Металурга». До м'яча підійшов Віталій Федорів, який розвів м'яч і воротаря по різних кутах – 1:0. В другому таймі господарі отримали хорошу можливість розвинути свій успіх. На 57-й хвилині гравець «Металурга» Владислав Бобров отримав червону картку, і харків'яни змогли скористатися чисельною перевагою. Вже на останній хвилині зустрічі господарі заробили ще один пенальті, який знову впевнено реалізував Федорів.

Читайте також: Перші матчі – за господарями: як стартував Кубок Харківської області з футболу

2:0 – «Метал» здобув 9 перемог з 10, ще один матч харків'ян закінчився внічию. Таким чином, «жовто-сині» набрали 28 очок, ще більше зміцнивши свої лідируючі позиції. Наразі харків'яни випереджають найближчих переслідувачів – запорізький «Металург» і сімферопольську «Таврію» – вже на 11 очок. Однак у запорожців зіграно на гру менше, у сімферопольців – на дві.

У наступному, 11-му, турі «Метал» на виїзді зустрінеться з криворізьким «Кривбасом».

Читайте також: Бронзові медалі – у зміївчан: як завершилася обласна першість з футболу

Автор: Савелій Мякушко