Харківський «Металіст 1925» очолив Першу лігу

30.06.2020 12:37 Спорт
Фото: metalist1925.com Фото: metalist1925.com
«Жовто-сині» здобули впевнену виїзну перемогу над «Черкащиною».

Вчора, 29 червня, харківський «Металіст 1925» у рамках 21-го туру Першої ліги на виїзді зустрічався з останньою командою чемпіонату «Черкащиною». Підопічні Андрія Демченка впевнено здобули три очки, розгромивши суперника з рахунком 4:1.

Харків’яни відкрили рахунок на 19-й хвилині – Дерек обвідним ударом у дальній кут змусив капітулювати воротаря суперників, 0:1. Подвоїли перевагу гості вже після перерви. Дубль оформив Дерек, влучно пробивши головою з кількох метрів. А через пару хвилин після цього команда-лідер довела рахунок до розгромного, відзначився Максим Цвіренко. За 15 хвилин до кінця гри «Металіст 1925» забив четвертий м’яч. Дебютний гол за «жовто-синіх» забив Максим Банасевич. У кінцівці гри господарі відзначилися голом престижу.

Читайте також: Як розпочався чемпіонат Харківської області з футболу – ФОТО

4:1 – «Металіст 1925» упевнено переграє на виїзді «Черкащину». Завдяки цій перемозі харків’яни набрали 41 очко і очолили турнірну таблицю Першої ліги. «Інгулець» має у своєму активі теж 41 заліковий бал, утім за додатковими показниками він поступається «Металісту 1925». На одно очко менше у «Агробізнесу» і «Руху», втім вони мають гру в запасі.

Наступну гру підопічні Андрія Демченка проведуть 4 липня. У Харкові «жовто-сині» прийматимуть «Гірник-Спорт» з міста Горішні Плавні Полтавської області.  

Автор: Савелій Мякушко