Харківський «Металіст 1925» здобув вольову перемогу на Полтавщині

05.09.2019 14:46 Спорт
Фото: metalist1925.com Фото: metalist1925.com
«Жовто-сині» виграли третій матч поспіль у Першій лізі.

Вчора, 4 вересня, в рамках сьомого туру Першої ліги харківський «Металіст тисячі дев'ятсот двадцять п'ять» на виїзді зустрічався з «Гірником-Спорт» з міста Горішні Плавні Полтавської області. Перший тайм цього протистояння залишився за господарями, які пішли на перерву, ведучи в рахунку 1:0.

У другій половині зустрічі харків'яни заграли активніше і на 80-й хвилині відновили паритет у матчі. Новачок харків'ян Лукас, який з'явився на полі на 77-й хвилині, заробив пенальті, а одинадцятиметровий впевнено реалізував Віталій Кольцов — 1:1. А через п'ять хвилин гості вже вели в рахунку. Максим Прядун виконав подачу на дальню штангу, яку точним ударом головою замкнув Ярослав Ямпіль — 1:2. Незважаючи на всі зусилля господарів, відігратися їм так і не вдалося.

2:1 — харків'яни здобули вольову перемогу, яка стала третьою поспіль. «Жовто-сині» за сім турів набрали 14 очок і продовжують йти на другому місці, відстаючи від лідера першості «Агробізнесу» з міста Волочиськ Хмельницької області на два залікові бали.

Наступний матч «Металіст 1925» проведе 9 вересня. Підопічні Андрія Демченка в рідних стінах прийматимуть ФК «Минай» з Хмельницької області, який розташовується на сьомому місці.

Читайте також: Чемпіонат Харківщини з футболу: Валки повторили досягнення Лозової