Харківський «Політехнік» здобув важку перемогу в чемпіонаті України з баскетболу

21.03.2019 12:07 Спорт
Фото: fbu.ua Фото: fbu.ua
За кілька секунд до фінальної сирени харківські баскетболісти могли втратити перемогу, втім у потрібний момент зробили важливе перехоплення, яке допомогло їм тріумфувати в Черкасах.

Вчора, 20 березня, харківський «Політехнік» в рамках чемпіонату України з баскетболу гостював у «Черкаських Мавп». Як повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України, у стартовій чверті звітної зустрічі команди демонстрували цікавий та дуже рівний баскетбол, втім на першу перерву колективи пішли з мінімальною перевагою господарів — 26:25. У наступній десятихвилинці гості мали кращий вигляд за суперника, завдяки чому закінчили першу половину цього двобою з гандикапом у вісім очок — 51:43. В третій чверті «Мавпи» зуміли в кінцівці скоротити відставання до мінімуму, проте на останній хвилині гості знову перехопили ініціативу та віддалилися на комфортну відстань.

Проте, черкасці мали шанси й надалі. За 5 хвилин до завершення основного часу гри тепер форвард Дмитро Липовцев відхиленням зрівняв рахунок, але харків’яни знову не виключились з боротьби — 66:72.

Дуже близько були гравці обох команд, аби зіграти додаткові 5 хвилин, проте на останніх секундах «Мавпи» після перехоплення допустили прикру втрату та програли цей матч — 89:91.

Читайте також: Молодь Харківщини відвідає Баскетбольну залу слави в США