Харків'яни перемогли на чемпіонаті України зі стрільби з лука

26.01.2018 11:45 Спорт
Фото: Bucketlist Фото: Bucketlist
Чемпіонат України зі стрільби з лука пройшов у Сумах.

Змагання проходили серед дорослих і юніорів за двома видами: стрільба з класичного і блочного лука. У першому виді збірна Харківської області завоювала три золоті, срібну і три бронзові медалі. Серед представників класичного лука в особистій першості перемогу здобув Віктор Рубан. Крім того, разом з Дмитром Ловчіковим та Олексієм Дубиком спортсмен завоював золоту медаль в командних змаганнях. Серед юніорів у цьому виді стрільби чемпіоном став харків'янин Микита Кравчук, — повідомили Харківській міській раді.

Успішний результат показали харків'яни в стрільбі з блочного лука. В особистих змаганнях серед чоловіків чемпіоном України став Олександр Соколов, який у фіналі переміг суперника з Львівської області.

Серед жінок у стрільбі з блочного лука срібним призером стала харків'янка Юлія Курсіна, а бронзовим - Олена Борисенко. Крім того, Юлія Курсина разом з Оленою Борисенко та Ольгою Лаптій завоювала срібну медаль в командних змаганнях серед жінок.

Ще одна срібна медаль у блочному луці на рахунку юніорів, яку завоювали Данило Кизим, Андрій Кім та Максим Богатиренко. Бронзову медаль серед юніорок виграли Марина Сакара, Діана Мурашко і Віра Охотська.

Чемпіонат в Сумах став підготовкою збірної України до чемпіонату світу зі стрільби з лука в приміщенні, який пройде 14-19 лютого в США.

Читайте також: У Харкові відсвяткують день народження української Вікіпедії

Микола Мельник