Зачепилівський «Колос» оформив «золотий» дубль

06.11.2017 18:57 Спорт
Фото: fckolos.com.ua Фото: fckolos.com.ua
До перемоги в чемпіонаті підопічні Олександра Яценка додали тріумф у Кубку.

4 листопада, в Люботині, на стадіоні «Олімпієць» відбувся фінал Кубка Харківської області з футболу серед аматорських команд, пам'яті Миколи Уграїцького. За трофей сперечалися зачепилівський «Колос» і «Вовчанськ», які вже розігрували між собою «золото» в чемпіонаті 28 жовтня. Нагадаємо, за сумою двох матчів перемогу святкував «Колос».

Читайте також: Сучасне футбольне поле з'явилося у Краснограді (Фото)

Перша половина кубкової баталії пройшла в рівній боротьбі. У другому таймі, на 62-й хвилині, зачепилівці залишилися в меншості — другу жовту картку отримав Владислав Процюк. Після того, як «Колос» залишився в меншості, команда Олександра Яценко не розсипалася, а навпаки продемонструвала характер.

Спершу, на 65-й хвилині, Костянтин Рудь вивів партнерів вперед, а через сім — Руслан Левига подвоїв перевагу партнерів. Незважаючи на чисельну більшість, «Вовчанськ» так і не зміг серйозно потурбувати воротаря суперника Ігоря Швайченка.

2:0 — «Колос» слідом за чемпіонством у внутрішній першості додає до нього Кубок. Таким чином зачепилівці оформили «золотий дубль», який став першим в історії клубу.

Савелій Мякушко

Автор: Администратор сайта