Зірки футболу випробували газон стадіону в Харкові. Фото, відео

23.10.2018 09:03 Спорт
Фото автора Фото автора
Напередодні матчу з донецьким «Шахтарем» англійський «Манчестер Сіті» провів відкрите тренування на ОСК «Металіст».

Сьогодні, 23 жовтня, в Харкові відбудеться черговий матч Ліги чемпіонів. У рамках 3-го туру донецький «Шахтар» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Головний тренер чинного чемпіона Англії взяв на цей матч всіх найсильніших: борт з Кевіном Де Брейне, Давидом Сілвою, Серхіо Агуеро та іншими зірками «городян» приземлився в Харківському аеропорту ввечері 21 жовтня. А наступного дня, 22 жовтня, англійці провели відкрите тренування для ЗМІ на ОСК «Металіст», якому передувала прес-конференція головного тренера «городян» Хосепа Гвардіоли.

Іспанський фахівець сказав, що задоволений стартом команди в цьому сезоні.

 – У чемпіонаті ми непогано почали. Навіть там, де ми втратили очки, ми виглядали досить непогано. Що стосується Ліги чемпіонів – теж непогано, за винятком перших 45 хвилин матчу з «Ліоном». Гравці, як і раніше, мотивовані, ми кожен день дивимося за ними на тренуваннях і робимо висновки, – поділився Хосеп Гвардіола. 

Також головний тренер «городян» додав, що в цьому матчі готовий зіграти основний півзахисник команди Кевін Де Брейне, який повернувся на поле тільки в минулу суботу, 20 жовтня, після двомісячної відсутності через травму.

Саме передматчеве тренування «городян» пройшло в традиційному стилі: розминка, гра в «квадрат», а після заняття англійців продовжилося за закритими дверима.

Володимир Олександров