16 поїздів харківського напрямку змінять розклад у грудні

24.11.2021 11:20 Суспільство
З 15 по 20 грудня низка поїздів, що прямують через Харківську область, зазнають змін у розкладі. Час відправки та затримки у дорозі планують через ремонт по станції Люботин.

АТ «Укрзалізниця» змінює розклад поїздів харківського напрямку на час проведення ремонтних робіт по станції Люботин у грудні. Про це повідомили на сайті компанії. На період з 15 по 20 грудня  16 поїздів, що прямують через Харків, зазнають змін часу відправлення та затримок у дорозі до 30 хвилин. Це буде відображено в розкладах, у системі продажів та безпосередньо у квитках уже з 24 листопада.

Читайте також: Укрзалізниця запустила продаж квитків на оновлені маршрути

Крім того, для рейсів № 142/141-114/113 Львів — Бахмут і № 1/2 Івано-Франківськ — Костянтинівка в обох напрямках на вказаний період буде змінено маршрут в об’їзд Харкова. Таким чином, з 15 по 20 грудня з рейсу Львів — Бахмут — Львів буде виключено зупинки на станціях Святогірськ, Ізюм, Балаклея, Харків, натомість додано зупинки на станціях Слов’янськ та Лозова. А з маршруту Івано-Франківськ — Костянтинівка — Івано-Франківськ буде виключено зупинки на станціях Святогірськ, Ізюм, Лиман, Слов’янський курорт, Харків, натомість додано зупинки на станціях Слов’янськ та Лозова.

В Укрзалізниці уточнили, що ці зміни стосуються виключно рейсів у період з 15 по 20 грудня, продаж на які був тимчасово був обмежений на час доопрацювання графіка.

Автор: Тамара Кіч