4 моделі валіз American Tourister для роботи й відпочинку

Promo
24.06.2021 17:39 Суспільство
Компанію American Tourister знають в 120 країнах світу, з 1993 року вона стала частиною корпорації Samsonite. Валізи бренду проходять унікальні краш-тести на міцність, зносостійкість і маневровість.

Всі моделі сезону 2021 від ексклюзивного представника компанії в Україні дивіться тут. На які серії колекції American Tourister варто звернути увагу?

Яскрава серія WAVEBREAKER DISNEY

Відмінний вибір для дітвори та всіх, хто вважає себе дітьми, незалежно від віку. Яскраві валізи з принцесами та Міккі-Маусами у твердому корпусі з АВС-полікарбонату за своїми габаритами повністю відповідають вимогам більшості світових авіакомпаній для ручної поклажі:

- розмір 55х40х20;

- обсяг 36 літрів;

- вага 2,6 кг.

При своїй зовнішній компактності валіза вміщує комплект одягу для пляжного відпочинку дорослої людини на тиждень. Діти під час подорожі можуть на валізі відпочити чи пограти. Валіза має телескопічну ручку, TSA-кодовий замок. Ребриста поверхня надійно захищає валізу від ударів й тиску.

SOUNDBOX — пластиковий трансформер

Перша поліпропіленова валіза American Tourister з можливістю збільшуватись у розмірах шляхом розширення в районі блискавки. Зазвичай з відпустки ми веземо багато подарунків, сувенірів й обновок. Зі зручним SOUNDBOX можна не турбуватися про їх збереження.

Лінія створена в трьох розмірах — від ручної поклажі до місткої валізи висотою 72 см. 11 яскравих забарвлень нагадують модну палітру сезону від Інституту кольору Pantone.

Стильна колекція BON AIR DLX

Новинка 2021 року — жорсткий корпус з поліпропілену. Є можливість збільшення внутрішнього простору в моделях M і L. Валізи-спінери на 4 колесах з яскравою поверхнею, в якій чергуються матові та глянцеві смуги. Проти злому захистить прихований кодовий замок TSA з функцією митного огляду. Відмінний вибір для подорожей. Широка палітра і три розміри — ви можете зібрати свій сет валіз для відпустки.

LITE RAY — невагома надійність

Модель S з тканини з передньою додатковою кишенею важить всього 1,6 кг. Лаконічний дизайн LITE RAY — ідеальний вибір для ручної поклажі та ділових поїздок.

Лінійка маневрових спінерів відрізняється здвоєними колесами — їх у валізи відразу 8. Елегантний вигляд, висока телескопічна ручка — валіза котиться поруч з вами без жодних зусиль з вашого боку.

Автор: Савелій Мякушко