Більше не разом: заковані харків'яни розірвали ланцюг та розійшлися

17.06.2021 16:45 Суспільство
Харків'яни Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова 17 червня зняли ланцюг, яким скували свої руки чотири місяці тому. Вони встановили два рекорди.

Протягом чотирьох місяців закохана пара із Харкова Вікторія і Олександр жили рука в руку. Нагадаємо, скувавши себе ланцюгом 14 лютого у Києві, вони хотіли випробувати свої стосунки на міцність і заразом установити світовий рекорд.

Пара протрималася навіть більше, ніж планувала, – не три, а чотири місяці. А коли сплив цей термін – вирішили розійтися.

"Друзі. На наш превеликий жаль, ми завершуємо наші стосунки. Це все стало нашим минулим, до якого ми завжди будемо ставитися з повагою", – написали вони на своїй сторінці в Інстаграмі напередодні, 16 червня.

Скріншот

Сьогодні, 17 червня, Саша і Віка повернулися на місце, де закували себе: до скульптури єднання на Дніпровській набережній у Києві. Спеціальним інструментом ланцюг роз'єднали.

Цей факт зафіксував представник Книги рекордів України Віталій Зорін. Він вручив парі сертифікат про Світовий рекорд "Найтриваліший період перебування в парі, закутої в ланцюг".

Після роз'єднання хлопець і дівчина планують жити окремо в різних областях.

Автор: Тамара Кіч