Більше мільйона гривень отримають жителі Харківщини на лікування

14.12.2018 09:00 Суспільство
Фото: Харківська обласна рада Фото: Харківська обласна рада
Загалом, станом на 13 грудня цього року комісія розглянула 8580 звернень та надала адресної грошової допомоги на суму 46,5 мільйона гривень.

13 грудня відбулося засідання комісії з питань надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Харківської області, які опинилися в скрутній життєвій ситуації. У засіданні комісії взяв участь перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко та депутати обласної ради.

Члени комісії розглянули близько 400 звернень громадян про надання матеріальної допомоги у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Більшість звернень надійшли від мешканців Харківщини, що потребують лікування.

Так, за рішенням комісії, адресної допомоги у розмірі майже 1,5 млн гривень було надано громадянам, що мають онкологічні, серцево-судинні та орфанні захворювання. Кошти будуть надані і тим, хто потребує протезування чи хірургічного втручання. Грошову допомогу також отримають чотири члени сімей загиблого та 70 учасників АТО на вирішення соціально-побутових питань.

Загалом, станом на 13 грудня цього року комісією розглянуто 8580 звернень та надано адресної грошової допомоги на суму 46,5 мільйона гривень. Максимальний розмір одноразової адресної грошової допомоги складає 20 тисяч гривень.

 Читайте також: Через борг у сім гривень лозівській пенсіонерці відрізали світло