«Це більше, ніж допомога», - у Харкові центр донорства отримав від США контейнери для крові

03.08.2023 16:56 Суспільство

Харківський обласний центр служби крові отримав від USAID Ukraine - USAID Україна першу партію допомоги: 2 тисячі контейнерів для донорської крові та 100 сетів для тромбоцитів. 

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Харківський обласний центр служби.

«Завдяки допомозі Агентства США з міжнародного розвитку USAID, донорський фронт Харківщини має змогу продовжувати рятувати українців без перебоїв. Символічно, що саме у день медичних працівників і працівниць наш Харківський обласний Центр служби крові приймав допомогу від американського народу. Друзі, це більше, ніж допомога! Це врятовані українські життя! Дякуємо за кожне серце, що б’ється завдяки донорській крові у цих контейнерах!», - йдеться у повідомленні.

Проєкт «Підтримка Харківського Обласного Центру Крові» виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадаємо, у Харківській області з початку 2023 року 578 людей отримали ваучери на навчання вартістю до 26840 гривень, які оплачуються службою зайнятості.

Нагадаємо також, що у Харківській області виділяють близько 4 мільярдів гривень на пенсії щомісячно, щоб забезпечити виплатами близько 723 тисячі пенсіонерів, у тому числі тих, які проживають на окупованих територіях.

Головні події Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко