Екскурсія — це теж робота: харківські студенти знайомляться з ПриватБанком

Promo
10.06.2019 16:19 Суспільство
ПриватБанк ПриватБанк
У студентів харківських вишів закінчився період лекцій та семінарів. Але до канікул треба пройти ще й практику.

Старшокурсники зазвичай обирають онлайн практику у ПриватБанку, де всі завдання та заліки можна виконати та отримати дистанційно. А ось першокурсники зараз на ознайомчій практиці. Це своєрідні екскурсії на підприємства та в заклади, де у майбутньому можуть працювати молоді спеціалісти. Саме там є можливість вперше “доторкнутися” до справи, яка може стати вибором на все життя.

Студентам, чиї професії пов’язані з менеджментом, економікою, фінансами, цікаво та корисно ознайомитися із роботою великих структурних банків. Цього разу до державного ПриватБанку завітали першокурсники Харківського національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова. Незважаючи на те, що їх майбутня професія — облік та аудит, для багатьох студентів банк зсередини став справжнім відкриттям.

“Ми навіть не уявляли масштаби та рівень технологій цифрового документообігу, що існують у ПриватБанку, — ділиться враженнями першокурсник Олександр Гойзман. — Це суттєво спрощує та прискорює роботу, виключає помилки. Дивуюсь, чому цю практику не переймають інші установи і, перш за все, державні органи влади та самоврядування, всілякі бюрократичні “контори”.

Студенти ознайомилися з роботою практично всіх структурних підрозділів центрального офісу ПриватБанку у Харківській області. Побували у консультаційному центрі, у VIP-поінтах, бухгалтерії, мідл-офісі. Вони побачили, як працюють програмні комплекси банку, система табелювання тощо. Для них ця екскурсія стала справжнім насиченим робочим днем.

“Було видно, що молодь дійсно зацікавилася нашим банком, — розповідає керівник напрямку трудових ресурсів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Ігор Попов. — Питання про проходження онлайн-практики та вакансії для студентів, про роботу окремих підрозділів банку та соціальні гарантії для працівників свідчать про користь таких заходів і про те, що у майбутньому до нас прийдуть ці молоді спеціалісти”.  

З питань працевлаштування у ПриватБанку можна звертатися до центрального офісу в Харкові — вул. Малом’ясницька, 2а, 5-й поверх. Тел. 093-544-18-24. Зараз відкриті вакансії: спеціаліст з обслуговування клієнтів, касир-операціоніст, оператор консультаційного центру.

Читайте також:  Журналісти «СК» стали переможцями обласного конкурсу. ФОТО