Фельдман і Кучер обговорили питання розвитку Харківської області

14.12.2019 12:50 Суспільство
Фото: 24news.com.ua Фото: 24news.com.ua
Народний депутат України Олександр Фельдман та Олексій Кучер провели зустріч, на якій обговорили питання розвитку Харківської області. Зустріч відбулася в п'ятницю, 13 грудня. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Фейсбуку.

«Сьогодні зустрівся з головою Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером. Обговорювали різні теми, що стосуються розвитку регіону. Наприклад, збільшення товарообігу, проблеми малого бізнесу. Також обговорювали екологічні проблеми, якими я займаюся як секретар профільного парламентського Комітету», — розповів політик.

Фельдман зазначив, що акцентував увагу губернатора на розвитку туризму на Харківщині, яка за своїм потенціалом має всі перспективи стати лідером у цій галузі. «З цими питаннями також тісно пов'язані і культурні проекти: наші майбутні виставки, присвячені світовим релігіям і розвитку толерантності», — написав нардеп.
Як розповів Фельдман, на зустрічі з губернатором обговорювалися й інфраструктурні проекти. «Але тільки ті, які реально покращують якість життя людей, а не є засобом для боротьби з підприємцями і маніакальним бажанням переляканої людини нашкодити всьому навколо і врятуватися будь-якою ціною. Людини, яка вже прокладала дорогу через парк, знищуючи дерева, а тепер надумала робити іншу дорогу, цього разу через людей і їхній бізнес. Тільки тепер нікому не страшно, і це початок кінця епохи страху в нашому місті. Це очевидно всім», — сказав Фельдман.
Також, зі слів нардепа, Олексій Кучер висловив свою підтримку підприємцям ТЦ «Барабашово» й підкреслив їхній внесок у розвиток економіки Харківської області.

Читайте також: У Харківській області зросла середня зарплата