Фрилансери за міжнародні перекази отримують гаджети APPLE та 25$

Promo
08.11.2019 10:07 Суспільство
Фрилансер з Харкова став переможцем акції від ПриватБанку, Mastercard та Payoneer і отримав Apple AirPods.

Михайло Хомовський — інженер цивільного будівництва. Віддалено готує будівельні проекти для закордонних замовників (найчастіше із США). За свою роботу отримує плату у валюті. Вже давно обрав для себе сервіс закордонних переказів Payoneer на картку ПриватБанку.

— Зупинився на цьому сервісі через його простоту та зручність, — пояснює Михайло. — Мої клієнти без жодної підготовки у два кліки проводять оплату через Payoneer на картку ПриватБанку. Гроші надходять протягом кількох годин з мінімальною комісією. Без зайвого клопоту, просто та надійно.

Дізнався Михайло про участь в акції вже після перемоги. Справа в тому, що її умови не передбачають навіть реєстрації. Достатньо було отримати переказ на суму від 200$ (в еквіваленті) та здійснити три будь-які транзакції з картки Mastercard ПриватБанку по 100 грн кожна. Рандомна програма обрала переможців серед тих, хто виконав ці умови, просто користуючись сервісом міжнародних переказів.

— Був приємно здивований сюрпризом, — продовжує Михайло. — Спочатку подумав, що то розиграш. Але зайшов на офіційний сайт, побачив своє прізвище і вже тоді по-справжньому зрадів.

Акція триватиме до 15 листопада. Переможці, крім Apple AirPods, ще мають можливість виграти Apple Watch та Apple iPad. А ще ті, хто протягом року отримав перекази на 1000$ і більше, одержать бонус — 25$ на свій аккаунт у Payoneer. Нагадаємо, до кінця акції залишилося два тижні. Ще є можливість виграти призи. А ознайомитися з усіма актуальними акціями та розиграшами від ПриватБанку можна на сайті promos.privatbank.ua/ua.

Читайте також: ПриватБанк застерігає українців від шахрайських розіграшів “від Президента”