Генератори, засоби гігієни та їжа: яку «гуманітарку» передають у громади Харківської області

08.05.2023 18:23 Суспільство

Обласний гуманітарний штаб на минулому тижні передав громадам Харківської області понад 35 тонн продуктів, 11 генераторів і 8800 продуктових наборів

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА.

З 1 по 5 травня Обласний гуманітарний штаб передав благодійним фондам «Фумі», «Ми тут поряд», Пісочинській селищній раді, а також одному з військових спецпідрозділів понад 35 тонн продуктів, напоїв засобів гігієни та побутових засобів.

Крім цього, благодійному фонду «Дія», Роганській, Височанській, Краснокутській, Наталинській, Вільхівській, Новопокровській, Лозівській, Донецькій та Петропавлівській громадам доправили майже 8800 продовольчих наборів.

Малоданилівській, Краснокутській, Первомайській, Вовчанській і Борівській громадам передали 11 електрогенераторів.

Харківська область, гуманітарна допомога 1 – 7 травня. Інфографіка

Нагадаємо, швейцарська організація Helvetas Swiss Intercooperation допомагає деяким пільговим категоріям у місті Дергачі Харківської області частково відновлювати свої домівки, що постраждали внаслідок бойових дій.

У місті Чугуїв Харківської області з 25 квітня по 12 травня триватиме видача гуманітарної допомоги від Червоного Хреста людям від 65 років.

Нагадаємо також, що у квітні  Печенізька громада отримала гуманітарну допомогу у вигляді допоміжних засобів для пересування і реабілітації.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко