Гороскоп на тиждень 1–7 квiтня для всіх знаків зодіаку

29.03.2024 17:40 Суспільство
Ілюстрація: ШІ Ілюстрація: ШІ

Комусь зірки віщують на цьому тижні вражаючі результати попередніх зусиль, у когось нарешті настає гарний час для втілення в життя планів та мрій. Що обіцяють зірки саме вам, а також про сприятливі та несприятливі дні для кожного знаку зодіаку, дізнавайтесь з нашого гороскопу на тиждень.

ОВЕН 
Якщо у вас є стимул, то результати зусиль на цьому тижнi будуть вражаючими. У першу половину тижня має вiдбутися багато рутинної роботи. Але з четверга життя стане цiкавiшим i рiзноманiтнiшим. Смiливо мiняйте те, що вас не влаштовує – особистий iмiдж, стиль стосунків, деталi iнтер’єру. Це тiльки початок процесу змiн, але ви встигнете ввiйти у смак.
Сприятливi днi – 1, 2; несприятливi – 7.

ТЕЛЕЦЬ 
Цей тиждень припускає працьовитiсть, терпiння i здатнiсть зосередитися на тому, що особливо важливо. До четверга ваша активнiсть буде особливо результативною. З другої половини тижня можуть з’явитися новi iдеї або партнери виступлять з iнiцiативами. Не поспiшайте з остаточними вiдповiдями, але й не iгноруйте новi можливостi.
Сприятливi днi – 6; несприятливi – 2.

БЛИЗНЮКИ 
Проявляйте наполегливiсть там, де вiдчуваєте перспективу. Купуйте тiльки необхiднi речi, особливо, якщо плануєте дорогi покупки. Цього тижня у вас є шанс закласти основи нової справи або провести вигiднi переговори. Кращий день для таких цiлей – четвер. Вихiднi принесуть вам новi враження, життя почне набирати оберти.
Сприятливi днi – 2, 4; несприятливi – 1.

РАК 
Хороший час для втiлення ваших задумiв. Заводьте новi зв’язки, знаходьте з оточуючими взаємовигiднi iнтереси. До вибраної мети необхiдно рухатися непохитно, не вiдволiкаючись на другоряднi заходи. Незабаром у життi з’явиться бiльше рiзноманiтностi i приємних можливостей, але поки що варто переглянути деталi справи, яка потiм працюватиме на вас.
Сприятливi днi – 1; несприятливi – 6.

ЛЕВ 
Незважаючи на те, що буде достатньо форс-мажорних обставин, намагайтеся не хапатися за кiлька справ вiдразу. Зараз ваша увага майже повнiстю зосереджена на роботi. З’являється можливiсть пiднятися вище кар’єрними сходами або полiпшити матерiальне становище. В особистому життi назрiває переворот. I якщо ви позбавите кохану людину уваги, то вислухаєте про себе багато нового i несподiваного.
Сприятливi днi – 3, 4; несприятливi – 7.

ДIВА 
Слушний час для втiлення ваших планiв. Берiть розгiн у справах, розширюйте спiвпрацю, укладайте угоди. Найбiльш сприятливi днi для таких цiлей – середа i четвер. Вам добре з тими, з ким є спiльнi цiлi та iнтереси. Починаючи з вихiдних, ви вiдчуєте, що подальший успiх залежить не тiльки вiд працездатностi й терпiння, але й вiд спiлкування з оточуючими. 
Сприятливi днi – 2; несприятливi – 6.

ТЕРЕЗИ 
Налаштовуйтеся добре попрацювати. Цей тиждень принесе прогрес у справах, але поки краще орiєнтуватися на перспективу, удосконалювати, змiцнювати i розвивати. Не поспiшайте що-небудь мiняти в партнерських вiдносинах. Ваш безневинний флiрт i успiх у протилежної статi може виявитися випробуванням для постiйного партнера.
Сприятливi днi – 1, 2; несприятливi – 5.

СКОРПIОН 
Цього тижня вам належить розiбратися з перспективами партнерських вiдносин. Договiрнi зобов’язання теж вимагатимуть перегляду. Любовне життя обiцяє бути насиченим. Ви настроєнi рiшуче розiбратися в деяких своїх пiдозрах, i вiдверта розмова з близькою людиною буде бальзамом для вашої душi. Але з важливими рiшеннями почекайте до наступного тижня.
Сприятливi днi – 4; несприятливi – 2.

СТРIЛЕЦЬ 
До четверга буде багато роботи. Наберiться терпiння, оскiльки зараз ви закладаєте основи того, що принесе дивiденди в майбутньому. Максимум уваги придiлiть фiнансовим питанням. З четверга з’являться новi iдеї. Приємне з корисним вдасться поєднати, запланувавши на кiнець тижня дiловi поїздки. В недiлю вибирайте спокiйнiшi заняття.
Сприятливi днi – 1, 6; несприятливi – 7.

КОЗЕРIГ 
Працюйте, закохуйтеся, починайте новi справи – тиждень обiцяє вам успiх у будь-якому вибраному напрямi. Особливо успiх супроводжуватиме в першi три днi. З четверга буде корисно зацiкавити своїми проєктами партнерiв. Зав’язуйте новi знайомства. Але намагайтеся, щоб успiх не запаморочив вам голову, оскiльки смуга напружених моментiв у близьких стосунках уже не за горами.
Сприятливi днi – 4; несприятливi – 6.

ВОДОЛIЙ 
Не зупиняйтеся на серединi шляху до успiху. Пiдiйдiть вiдповiдально до тих тем, вiд яких залежить ваше матерiальне становище. Врахуйте, що з четверга ваше терпiння може виснажитися i iнтереси з’являться новi. Любов почне запоморичити голову. Готуйтеся до нового етапу в своєму життi i завершуйте старi справи.
Сприятливi днi – 3, 7; несприятливi – 5.

РИБИ 
Поставте основним завданням фiнансовi iнтереси i розвивайте всi теми, якi розширять вашi перспективи. Довiртеся власному чуттю вигоди i не соромтеся егоїстичних спонукань. У четвер порадуйте себе якою-небудь великою покупкою або влаштуйте вечiрку для друзiв. У вихiднi у вас можуть з’явитися невiдкладнi домашнi справи. Це хороший час для роботи на дачi, пересадки кiмнатних рослин i вiдпочинку на природi.
Сприятливi днi – 1; несприятливi – 2.

Автор: Ірина Мнішек