Гороскоп на тиждень 1–7 сiчня для всіх знаків зодіаку

29.12.2023 17:20 Суспільство
Фото: krivbass.city Фото: krivbass.city

Тельцям на першому тижні нового року зірки радять проявити креатив у вирішенні проблем, Ракам обіцяють сприяння у ділових переговорах, а Дівам – успіх у будь-яких справах. Якім знакам зодіаку ще поталанить цього тижня – читайте у нашому гороскопі. 

ОВЕН

Вплив планет ослаблений. Можливе падіння авторитету Овнiв, ослаблення їхнього впливу на людей i хід подій. Ближче до вихідних життєвий потенціал Овнiв підвищиться. Посилюються енергійність, сексуальність, дар передбачення. Зірки сприяють творчій роботі. Обставини можуть поставити Овнiв перед складним вибором.

Сприятливі дні – 1, 3; несприятливі – 7.

ТЕЛЕЦЬ 

Робота може вимагати від Тельців великих зусиль, нестандартного погляду на звичні обов’язки, неординарного й оригінального розв’язання проблем. Існує ймовірність травми або хвороби, яка потребує тривалого лікування. Можливо, Тельцям доведеться відстоювати свою честь, захищати гідність, доводити свою важливість у справах. Для найобразливіших представників цього знака такі дії здаватимуться принизливими.

Сприятливі дні – 4; несприятливі – 5.

БЛИЗНЮКИ 

Нові захоплення Близнюків можуть призвести до втоми, образи або розчарування. Вибір мiж новими пропозиціями i старими закріпленими позиціями буде складним. Можливо, що подiї та обставини цього тижня потребуватимуть вiд вас великих зусиль, нестандартного погляду на звичнi обов’язки, неординарного розв’язання виникаючих проблем. Перiод випробувань ще не закiнчився.

Сприятливi днi – 2, 7; несприятливі – 6.

РАК 

Всi справи, якi ви почнете на цьому тижнi, успiшно розвиватимуться. Але перебiльшенi амбiцiї Ракiв, їхня зарозумiлiсть i вiдчуженiсть принесуть багато неприємностей. Імовірні заздрiсть, iнтриги з боку суперникiв i конкурентiв. Тиждень сприятливий для серйозних дiлових переговорiв, пiдписання важливих договорiв, поїздок на користь бiзнесу. Здоров’я i працездатнiсть Ракiв будуть на висотi попри те, що навантаження значно збiльшиться.

Сприятливi днi – 6; несприятливі – 1.

ЛЕВ 

На вас чекає тиждень розчарувань i краху сподівань. Час не зовсiм сприятливий для комерцiйної дiяльностi. Не виключено, що виникнуть розчарування, пов’язанi з друзями або далекими родичами, тому вам не варто повнiстю покладатися на них. Iснує ймовірність зради, травми або хвороби, яка потребуватиме тривалого лiкування.

Сприятливi днi – 2, 5; несприятливі – 4.

ДIВА 

Тиждень характеризується трансформацiєю статевої енергiї в творчу. Сприятливе розташування зiрок забезпечить успiх у будь-яких справах. Дiви-жiнки здатнi закрутити голову кому завгодно. Не виключено, що почнеться перiод, пов’язаний з духовним зростанням, визначенням прiоритетiв i умiнням правильно спрямовувати енергiю.

Сприятливi днi – 5; несприятливі – 7.

ТЕРЕЗИ 

Несприятливий тиждень. Через необережнi висловлювання або зайву категоричнiсть ви не порозумієтеся з близькими людьми. Але багатьох Терезiв чекає вдале завершення тижня, що принесе взаєморозумiння в сiмейні та професiйні вiдносини. Ви втомилися вiд одноманiтностi та монотонностi життя i зробите все можливе для оновлення. У сексуальнiй сферi на вас чекають приємнi враження.

Сприятливi днi – 1, 3; несприятливі – 6.

СКОРПIОН 

У Скорпiонiв, якi пiдтримують зв’язок з космосом, буде пiдвищена вразливiсть, інтуїція, загальна чутливiсть психiки, що при важких тенденцiях тижня сприяє нервовим захворюванням. Велика ймовірність травматизму. Будьте обережнi в дорозi. Довiрливi та вiдкритi Скорпiони можуть опинитися в тенетах егоїстичних i хитрих людей.

Сприятливi днi – 7; несприятливі – 2.

СТРIЛЕЦЬ 

Імовірний конфлiкт з оточенням або начальством може зашкодити прийняттю правильного рiшення. Передбачливiсть i обмірковані плани мають великi шанси на успiх. Якщо ви на цьому тижнi захворiєте, то хвороба може бути довгою i важкою, можливi ускладнення. Життєвий потенцiал на низькому рiвнi. Можливi раптовi перепади в настрої.

Сприятливi днi – 5, 6; несприятливі – 2.

КОЗЕРIГ 

Завдяки своїй працездатностi Козероги зможуть здiйснити максимум задуманого за короткий час. Космiчнi впливи направлять їх на шлях оновлення, переосмислення минулого досвiду, створення груп i коалiцiй. Прекрасний час для спiлкування з протилежною статтю. Імовірність гармонiйних вiдносин дуже велика. Можливi зустрiчi з давнiми симпатiями. Якщо тривалий час був вiдсутнiй контакт з ними, то зараз саме час налагодити зв’язки.

Сприятливi днi – 3; несприятливі – 7.

ВОДОЛIЙ 

Можливi неприємнi подiї. До Водолiїв можуть несподiвано звернутися з пропозицiєю, що не обiцяє нiчого доброго. Можливi обмани i зрада людей, якi завжди вселяли Водолiям довiру. Помилки i потурання власним слабкостям, лестощi недоброзичливцiв можуть спричинити фiнансовi втрати. Навiть легке нездужання викличе серйознi наслiдки. Сон може бути віщим, слiд чекати його виконання в недалекому майбутньому.

Сприятливi днi – 5; несприятливі – 6.

РИБИ 

Тиждень припускає самотнiсть. Можливо, що внаслiдок коливання настрою ви не зможете контактувати з людьми, вiд яких ви залежите. Цього тижня можуть виникнути серйознi проблеми зi здоров’ям, коли варто звернутися до фахiвця. Не вiд Риб залежатиме,  розлучаться вони з близькою людиною чи нi.

Сприятливi днi – 6; несприятливі – 1.

 

Автор: Ірина Мнішек