Гороскоп на тиждень 10–16 червня для всіх знаків зодіаку

07.06.2024 17:20 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

В Овнів вдалими обіцяють бути нові романтичні знайомства, у Близнюків – операції з грошима, а Рибам краще на цьому тижні пливти за течією.

ОВЕН 
Не вiдкладайте важливi зустрiчi, здiйснюйте мозковий штурм i просувайте свої iдеї та проєкти. Змiна обстановки, поїздки, новi романтичнi знайомства забезпечать приплив свiжих сил i налаштують вас на новi звершення. Четвер – кращий день для покупок, а на недiлю можна планувати свiтськi заходи, вiдвiдування спортивних клубiв або прийом гостей у себе вдома.
Сприятливi днi – 14, 15; несприятливi – 16.

ТЕЛЕЦЬ
Особисте життя виграє вiд успiхiв на дiловому теренi. У неодружених Тельцiв можливi службовi романи, знайомства в подорожах i вiдрядженнях. У четвер чекайте приємних новин здалеку. Це сприятливий день, щоб у листуваннi через Інтернет або телефоннiй розмовi з коханою людиною досягти визначеностi в питаннях, якi вас хвилюють. У вихiднi займiться собою i уникайте стресiв.
Сприятливi днi – 11, 15; несприятливi – 10.

БЛИЗНЮКИ 
Уранцi у понедiлок вас може чекати новина, яка змусить змiнити плани. Але саме у понедiлок i вiвторок формуються тенденцiї на найближчий мiсяць. У четвер можна займатися капiталовкладеннями, операцiями купiвлi-продажу i робити особистi придбання. У вихiднi спробуйте, щоб вашi плани збіглися з планами партнера – i вам гарантований комфортний вiдпочинок i приємнi враження.
Сприятливi днi – 14, 16; несприятливi – 12.

РАК 
Iнтриги в найближчому оточеннi у понедiлок можуть перерости в конфлiкт. У ваших особистих справах змiни можливi із середи. Обговорiть з близькою людиною плани, якi ви намiтили, а у четвер вiдправляйтеся разом за покупками. У вихiднi знайдiть час для занять у спортивному клубi. Хороше фiзичне навантаження пiде на користь.
Сприятливi днi – 14; несприятливi – 10.

ЛЕВ 
Не все зараз залежить вiд вас. Поки краще почекати з побутовими i ринковими операцiями, але можна  зайнятися пошуком необхiдної для справи iнформацiї. У понедiлок може виникнути необхiднiсть дальньої поїздки або прийдуть новини здалеку, якi повернуть на порядок денний якесь ранiше вiдкладене питання. Із середи по п’ятницю вам захочеться бiльше часу присвятити домашнiм справам, але вже у вихiднi буде корисно змiнити обстановку.
Сприятливi днi – 10, 13; несприятливi – 14.

ДIВА 
У дiлових i особистих зв’язках вiрогiднi змiни, якi примусять вас по-новому поглянути на своє життя. Можливе повернення старих зв’язкiв, iнтересiв та iдей, для реалiзацiї яких тепер з’являться вiдповiднi умови. Із середи по п’ятницю буде сприятливою робота в спокiйнiй обстановцi з можливiстю привести до ладу справи, що накопичилися, i упорядкувати iнформацiю. Бережiть здоров’я i вживайте вiтамiни.
Сприятливi днi – 16; несприятливi – 10.

ТЕРЕЗИ 
Намагайтеся придiляти належну увагу роботi, щоб вашi прорахунки не викликали нарiкань з боку начальства. У понедiлок листи-повiдомлення i телефоннi дзвiнки вiд зарубiжних партнерiв нагадають вам про плани, до яких прийшов час повернутися. Ви можете вiдчути потребу зайнятися власною зовнiшнiстю або самоосвiтою, щоб справити потрiбне враження в дiлових i свiтських заходах, в яких належить брати участь.
Сприятливi днi – 15; несприятливi – 12.

СКОРПIОН 
Хороший час для втiлення творчих планiв. Наведення ладу в будинку супроводжуватиметься цiкавими знахiдками або укладанням нових планiв. У вихiднi днi спробуйте не думати про майбутнi справи i обирайте вiдпочинок та розваги на свiй смак. Головне – перебувати серед людей, що роздiляють вашi iнтереси.
Сприятливi днi – 11, 16; несприятливi – 10.

СТРIЛЕЦЬ 
Можуть виникнути i непередбаченi обставини, якi примусять вас бiльше уваги придiлити домашнiм питанням. Будьте уважними у понедiлок i вiвторок, якщо доведеться вести вiдповiдальнi переговори. Iнформацiя може прийти у викривленому виглядi. Але будьте сприйнятливi до всього, що вiдповiдає вашим планам i очiкуванням.
Сприятливi днi – 13, 14; несприятливi – 16.

КОЗЕРIГ 
Ваша допомога, порада або фiнансова пiдтримка можуть знадобитися комусь з близьких. Із середи по п’ятницю з’явиться можливiсть бiльше часу придiлити домашнiм справам. Партнер по шлюбу буде в захопленнi вiд вашого iнтересу до реконструкцiй у будинку i вiд придбань, якi краще всього зробити у четвер. У вихiднi можете вiдправитися в гостi до друзiв.
Сприятливi днi – 12; несприятливi – 15.

ВОДОЛIЙ 
У понедiлок можуть порушитися якiсь домовленостi, на що ви вiдреагуєте доволі бурхливо. Незважаючи на крайню зайнятiсть, ви зараз у центрi уваги ваших шанувальникiв (або прихильниць). Знайдiть час для зустрiчi з друзями. Добре, якщо вам удасться поєднати її iз заняттями в спортивному клубi.
Сприятливi днi – 16; несприятливi – 11.

РИБИ
Якщо ви про щось мрiяли, то звернiть увагу – чи не йдуть пiдказки i нагадування, то прийшов час дiяти рiшучiше. Головне – зняти зайву напругу, не допускати перевантажень i знаходити час займатися тим, чим вам подобається. У понедiлок i вiвторок не ризикуйте, вступаючи в суперечки з начальством. Узагалi, можете спокiйно пливти за течiєю – цього тижня вам, безумовно, щаститиме.
Сприятливi днi – 10, 14; несприятливi – 11.

Автор: Ірина Мнішек