Гороскоп на тиждень 15–21 квiтня для всіх знаків зодіаку

12.04.2024 17:50 Суспільство
Ілюстрація: ШІ Ілюстрація: ШІ

У когось цей тиждень буде ключовим, а хтось повинен буде доводити розпочаті справи до кінця: що віщують вам зірки. 

ОВЕН 
Остерiгайтеся критикувати своїх дiлових i особистих партнерiв у середу, iнакше не уникнути серйозних зiткнень. Займiться практичними справами, здійснiть якісь зміни у будинку, створiть комфортну обстановку. До суботи нiчого нового не починайте. Якщо з’явиться стимул зайнятися своєю фiгурою i зовнiшнiстю, то вiдразу i починайте.
Сприятливi днi – 19; несприятливi – 16.

ТIЛЕЦЬ
Цей тиждень один з ключових у роцi, коли варто зробити вибiр – з ким i в якому напрямку рухатися далi. Тенденцiї сприятливi, нове партнерство або змiни у стосунках, що вже склалися, наповнять вас натхненням i енергiєю. Продовжуйте придiляти належну увагу матерiальним питанням, оскiльки саме це дає вам можливiсть упевнено дивитися в майбутнє.
Сприятливi днi – 18; несприятливi – 21.

БЛИЗНЮКИ 
Попереду у вас перiод, який принесе багато змiн i нових можливостей. Але до суботи спробуйте довести до завершення вже початi справи або окремi їхнi етапи. Збирайте потрiбну iнформацiю, заводьте кориснi знайомства. Зараз важливо укрiпити свої позицiї i заручитися пiдтримкою на майбутнє. У вихiднi можете починати все, що вважатимете за потрiбне.
Сприятливi днi – 17, 20; несприятливi – 15.

РАК 
Прийшов час оцiнити деякi з ваших зв’язкiв i рiшуче постояти за свої права. Можливi змiни в особистому i дiловому партнерствi. Серйозна розмова в середу допоможе вийти на новий рiвень взаєморозумiння i визначитися з планами на майбутнє. Навряд чи ви знайдете бiльш вдалий час, щоб позбутися непотрiбних зв’язкiв i вiдносин. 
Сприятливi днi – 20; несприятливих немає.

ЛЕВ 
Внесок друзiв у ваше життя зараз буде помiтним. Не вiдмовляйтеся вiд зустрiчей, спiлкування i допомоги, якщо вона вам необхiдна. Цього тижня завершиться якась важлива для вас тема або ви зможете досягти внутрiшнього вiдчуття визначеностi. Це час давати вiдповiдi собi i не iгнорувати могутнiй стимул до звiльнення вiд всього, що вас не влаштовує. 
Сприятливi днi – 20, 21; несприятливi – 17.

ДIВА 
Зосередьтеся на тому, що для вас найважливiше, i з самого початку тижня активно просувайте свої iдеї або проєкти. Остаточнi переговори, оформлення угод добре пройдуть у понедiлок i вiвторок. Вас чекають несподiванi повороти у вiдносинах iз важливими фiгурами. Чинiть чесно, уникайте очевидних спокус. Якщо у п’ятницю ви зумiєте обiйти всi гострi кути, то у вихiднi ваш настрiй помiтно покращиться.
Сприятливi днi – 19; несприятливi – 15.

ТЕРЕЗИ 
Цього тижня вашi почуття пiддадуться випробуванням. Довiртеся своїй природнiй схильностi ретельно зважувати наслiдки вчинкiв. Звернiть увагу на своє здоров’я. Зараз уразливi нирки i вiрогiднi iнфекцiйнi захворювання. Не перевантажуйте себе спортивними тренуваннями, але бiльше часу придiлiть правильному, збалансованому харчуванню.
Сприятливi днi – 19, 20; несприятливi – 21.

СКОРПIОН 
Цей тиждень пiдведе пiдсумок пiд важливою для вас темою, але одночасно готуйте умови для переходу на новий рiвень у справах або вiдносинах. Зробiть паузу, щоб розiбратися в тому, чого насправдi хочете, i оцiнiть свої можливостi. У п’ятницю ви можете опинитися перед складним вибором. Не порушуйте зобов’язань i не пiддавайтеся лестощам. Сприятливi днi – 21; несприятливi – 19.

СТРIЛЕЦЬ 
Наступив переломний момент, i доведеться однi справи доводити до кiнця i одночасно вести переговори про те, що вас цiкавить у перспективi. У п’ятницю обережнiсть не зашкодить тим, хто народився на початку грудня. Будьте уважними в подорожах i не конфлiктуйте з начальством. З суботи у вас з’являється можливiсть почати писати якусь частину своєї iсторiї з чистої сторiнки. 
Сприятливi днi – 19; несприятливi – 15.

КОЗЕРIГ 
Цього тижня ви зможете одержати задоволення вiд самого процесу роботи. Корисно буде розширити зв’язки i провести переговори про подальшi перспективи. В будинку зробiть до п’ятницi генеральне прибирання, розкладiть усе по полицях i створiть вiдчуття комфорту. Це допоможе зберiгати стан внутрiшньої рiвноваги, адже цей тиждень буде багатий на подiї i в дiловому, й особистому життi.
Сприятливi днi – 21; несприятливi – 16.

ВОДОЛIЙ 
Цього тижня ставте собi тiльки реальнi та досяжнi цiлi. Спокiйно поставтеся до спроб навантажити вас додатковою роботою. В особистому життi можливi несподiванi змiни, якщо ви за роботою перестали звертати увагу на прохання i бажання коханої людини. Особливо будьте уважними у п’ятницю, не ризикуйте тим, що має для вас цiннiсть. У вихiднi немає обмежень, якщо ви щось задумали. 
Сприятливi днi – 18, 21; несприятливi – 16.

РИБИ 
Ретельно плануйте свою роботу i не починайте наступну справу, якщо у вас є якiсь невиконанi «хвости». Тиждень сприятливий для завершення справ i наведення ладу. З вихiдних у вас з’являться новi плани, тому знайдiть час потурбуватися про свою зовнiшнiсть, а у вiвторок або суботу зробiть запланованi покупки. Будьте розсудливими в особистих стосунках i не дозволяйте собi експериментiв з почуттями тих, кого ви любите. 
Сприятливi днi – 19; несприятливi – 18.

 

Автор: Ірина Мнішек