Гороскоп на тиждень 29 квiтня – 5 травня для всіх знаків зодіаку

26.04.2024 17:20 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

Козерогам на цьому тижні варто розвивати та закріпляти успіх, Близнюкам вирішувати питанння партнерства, а ось Водоліям зірки обіцяють один з найкращих тижнів року. 

ОВЕН 
Активний пошук нової роботи може дати результат. Конфлiкти i з’ясування стосунків на початку тижня старайтеся перевести в пошук компромiсу, але не стримуйте змiн. Понедiлок i вiвторок сприятливi для роботи з iнформацiєю, листування i дiлових поїздок. У середу i четвер бiльше часу придiлiть домашнiм справам. Якщо буде необхідність, у цi днi можна сходити до стоматолога. Вихiднi присвятiть коханню або особистим захопленням.
Сприятливi днi – 1, 2; несприятливi – 5.

ТЕЛЕЦЬ 
Плануйте все важливе на другу половину тижня. А у понедiлок та вiвторок придiлiть увагу дрiбницям, сплатiть рахунки, вирiшуйте питання у рiзних iнстанцiях. У п’ятницю добре пiдбивати з партнерами пiдсумки фiнансових операцiй, домовлятися про майбутню спiвпрацю. Вихiднi спробуйте провести активно. Недiлю можна присвятити шопiнгу, зробити великi придбання для дому.
Сприятливi днi – 29, 4; несприятливi – 2.

БЛИЗНЮКИ 
Винятково важливий тиждень для вирiшення питань партнерства. Зустрiч i розмова у вiвторок можуть пiдтвердити якесь ваше рiшення. Залиште собi час подумати до вихiдних, а в недiлю можна дiяти. Друга половина тижня сприятлива для вiдряджень, поїздок в особистих справах. У вихiднi не обмежуйте себе у спiлкуваннi, вiдпочивайте активно.
Сприятливi днi – 3; несприятливi – 1.

РАК 
Двi теми – робота i здоров’я – мають для вас зараз прiоритетне значення. Ви вже суттєво витратилися в попередньому мiсяцi, i тепер вам варто економнiше розподiляти свої кошти. Але у п’ятницю ви можете зробити ще одне придбання, яке вам необхiдне. В кiнцi тижня добре приводити до ладу скло, кришталь, ювелiрнi прикраси.
Сприятливi днi – 29, 1; несприятливi – 2.

ЛЕВ 
Намагайтеся не переступати через умовностi, придiляйте бiльше уваги почуттям оточуючих – i ви з успiхом проявите свої лiдерськi якостi. У понедiлок i вiвторок знайдiть час зустрiтися з друзями або використайте засоби зв’язку для вiдновлення контакту. Проводьте бiльше часу не вдома у вихiднi. Новi знайомства можуть бути корисними для вашої кар’єри.
Сприятливi днi – 2; несприятливi – 30.

ДIВА 
Великi змiни починають вiдбуватися або плануються у вашiй сiм’ї. Цей сприятливий час, щоб i вам взяти в цьому активну участь. Із середи можна узяти вiдпустку i вiдвiдати батькiв, зайнятися ремонтом у квартирi або допомогти комусь з близьких здiйснити їхнi плани. Якщо ви планували змiни в особистому життi, то недiля найкращий день, щоб оголосити про своє рiшення. Сприятливi днi – 4; несприятливi – 1.

ТЕРЕЗИ 
У п’ятницю буде символiчно пiдведений якийсь важливий для вас пiдсумок. Велика частина вашої уваги буде зосереджена на вiдносинах усерединi колективу. Можливо, зараз визначаються основнi напрями на п’ять мiсяцiв наперед, i ви можете узяти на себе якесь нове навантаження. У вихiднi багато приємних вражень принесе спiлкування з друзями. Можливi новi романтичнi знайомства.
Сприятливi днi – 30, 1; несприятливi – 5.

СКОРПIОН 
Ви можете одержати вигiдну пропозицiю або самi беріться за нову справу, яка може принести пристойнi дивiденди в майбутньому. Четвер i п’ятниця сприятливi днi для фiнансових операцiй, можна зробити великий внесок, придбання. У вихiднi влаштуйте свято для близьких, щоб вiдсвяткувати ваш успiх. Важливi подiї можуть вiдбутися в особистому життi в недiлю.
Сприятливi днi – 1; несприятливi – 3.

СТРIЛЕЦЬ 
Вам може здатися, що всi проблеми вже у минулому. Але в першiй половинi тижня не пiддавайтеся на провокацiї тих, хто може заздрити вашому успiху. З п’ятницi починається час, сприятливий для працевлаштування. Вихiднi можна присвятити роботi, якщо в цьому є необхiднiсть. Це на рiдкiсть вдалi днi для оформлення дiлових i особистих стосунків.
Сприятливi днi – 29, 1; несприятливi – 2.

КОЗЕРIГ 
Все, чого ви досягли останнiм часом, тепер належить розвивати в найближчi п’ять мiсяцiв. Намагайтеся заручитися гарантiями i пiдтримкою вiд важливих осiб, покваптеся з оформленням документiв. У середу i четвер бiльше уваги придiлiть домашнiм справам. Добре в цi днi вiдвiдувати сауну чи басейн. На вихiднi немає нiяких обмежень. 
Сприятливi днi – 1; несприятливi – 2.

ВОДОЛIЙ 
З четверга у ваших справах намiтяться помiтнi полiпшення. Не вiдкладайте реалiзацiю своїх планiв на пiзнiший термiн. Мабуть, це один з кращих тижнiв року – не iгноруйте пропозицiї, якi можете одержати. Має сенс оформити свої особистi стосунки або формально закрiпити якийсь дiловий союз. Якщо з недiлi почнете заняття в клубi за iнтересами, то пiзнiше ви зрозумiєте, наскiльки важливим було це рiшення.
Сприятливi днi – 30; несприятливi – 2.

РИБИ 
Бiльше всього подiй i новин буде там, де проходить ваша дiяльнiсть або навчання. Кiнець тижня сприятливий для будь-яких змiн, пов’язаних з кар’єрою, початку нових справ, змiни графiка, умов роботи. Поговорiть з працедавцем про свої перспективи i оплату, якщо вважаєте, що заслуговуєте на пiдвищення. З п’ятницi переключайтеся на особистi справи. 
Сприятливi днi – 4; несприятливi – 3.