Гороскоп на тиждень 6–12 травня для всіх знаків зодіаку

03.05.2024 17:20 Суспільство
Фото: "Слобідський край" Фото: "Слобідський край"

Тельцям на цьому тижні варто подбати про здоров'я, Левам – інакше розставити пріоритети, а Терези можуть очікувати вісті здалеку.  

ОВЕН 
Перспективи вiдносин з партнерами будуть у центрi вашої уваги. Не плануйте важливi зустрiчi, дiловi i особистi, на першу половину тижня. Але несподiвано ви можете одержати цiкаву iнформацiю або пропозицiю. У вiвторок проблеми можуть виникнути в подорожах; перевiряйте справнiсть свого автомобiля i не довiряйте випадковим стрiчним. Четвер – сприятливий день для вiдвiдин стоматолога або невеликих косметичних операцiй.
Сприятливi днi – 8, 9; несприятливi – 12.

ТЕЛЕЦЬ 
Матерiальнi питання покваптеся вирiшити у понедiлок. Але великi покупки краще вiдкласти на наступний тиждень. Придiлiть максимум уваги здоров’ю – є небезпека iнфекцiйних i простудних захворювань. З четверга бiльше уваги придiлiть домашнiм справам. Будьте уважнi з водою, стежте за справнiстю системи водопостачання. «Витiк» грошей теж можливий у другiй половинi тижня. 
Сприятливi днi – 10; несприятливi – 11.

БЛИЗНЮКИ 
У вiвторок i середу можна активно спiлкуватися, зав’язувати дiловi i особистi зв’язки. Але зважайте на загальний напружений фон i схильнiсть оточуючих до суперництва. У вiвторок будьте уважними під час роботи з комп’ютерами та iншими системами зв’язку. Можливi поломки, отримання викривленої iнформацiї. У четвер можна зайнятися покупками для будинку, але не особливо великими. У п’ятницю добре приймати вдома гостей.
Сприятливi днi – 9, 10; несприятливi – 6.

РАК 
Для вас цей тиждень може стати вдалим, незважаючи на завантаженiсть справами. Несподiвана iнформацiя в середу послужить стимулом для активнiшої участi в справi, де ви розкриєте свої творчi здiбностi. Це може бути i потреба зайнятися переплануванням свого будинку або задоволення iнтересiв ваших дiтей. У четвер i п’ятницю зробiть закупiвлi продуктiв. Цi днi найбiльш оптимальнi для роботи з домашнiми рослинами.
Сприятливi днi – 7, 12; несприятливих немає.

ЛЕВ 
Спробуйте вiдiйти вiд звичних схем у стосунках, по-новому розставте прiоритети. Це допоможе розв’язати проблеми, що створилися, тiльки не доводьте з’ясування вiдносин до конфлiктiв. У четвер i п’ятницю ваша допомога може знадобитися комусь з родичiв. Це сприятливий час для ремонтiв, генеральних прибирань, фарбування.
Сприятливi днi – 10; несприятливi – 6.

ДIВА 
Незабаром вам належить заглибитися в нову тему i доведеться обмежити активне спiлкування та поїздки. Вiдвiдини рiзних iнстанцiй, оформлення документiв теж краще зробити цього тижня. Але уникайте приймати важливi рiшення, робити покупки в середу. Є вiрогiднiсть обману або хтось спробує вас використати. Поїздки, сiмейнi заходи можна планувати на четвер i п’ятницю.
Сприятливi днi – 8, 9; несприятливi – 12.

ТЕРЕЗИ 
Несподiванi вiстi здалеку прийдуть у середу або четвер. Ви можете вiдправитися у вiдрядження або особисту поїздку. Але не поспiшаєте розлучатися з грошима, якi б вигiднi пропозицiї не надходили. I лише у п’ятницю ви можете зайнятися покупками i заготовками для будинку. Тим, хто страждає вiд надмiрної ваги, у вихiднi можна вiдвiдати сеанс масажу. Ефективним буде i використання препаратiв для схуднення.
Сприятливi днi – 10; несприятливих немає.

СКОРПIОН
Розташування планет вiдкриває вам масу можливостей у найрiзноманiтнiших сферах. Але це може вiдбирати всi сили i несприятливо позначатися на станi здоров’я. Активно просувайте свої плани в першiй половинi тижня, а другу присвятiть особистим справам. У четвер або п’ятницю зробiть щось приємне для коханої людини, результат навiть для вас може виявитися несподiваним.
Сприятливi днi – 7, 10; несприятливi – 9.

СТРIЛЕЦЬ
У першу половину тижня займайтеся тiльки нагальними справами. Пропозицiї або обiцянки, почутi в цей час, можуть виявитися порожнiми, а в особистих стосунках теж буде повно плутанини. З четверга ви можете використати родиннi зв’язки для вирiшення своїх питань. У п’ятницю допомога рiдних може виявитися особливо вiдчутною. На вихiднi можна планувати поїздки. Тiльки не забудьте ретельно перевiрити всi крани в будинку перед вiд’їздом.
Сприятливi днi – 11; несприятливi – 10.

КОЗЕРIГ 
У понедiлок у вас можуть з’явитися незапланованi справи. I до четверга доведеться попрацювати в режимi авралу. З другої половини тижня обстановка нормалiзується. У четвер i п’ятницю в будинку добре займатися ремонтними роботами у ваннi або кухнi, проводити вологi прибирання, купувати продукти. Субота сприятливiша для поїздок, вiзитiв або прийому гостей, а в недiлю краще уникати витрат i зайвого спiлкування.
Сприятливi днi – 8, 12; несприятливi – 6.

ВОДОЛIЙ
Усi вашi iнтереси концентруватимуться навколо роботи. Тут вас може чекати i успiх, але й розчарування в деяких зв’язках, на якi ви розраховували. Нова iнформацiя прийде у вiвторок. Цього дня будьте уважними під час експлуатацiї комп’ютерної i побутової технiки. З основними планами бажано управитися до суботи. В недiлю тiльки вiдпочивайте.
Сприятливi днi – 9; несприятливi – 7.

РИБИ 
Зараз творчий адреналiн примушує вас дiяти якнайпозитивніше, незважаючи на обмеження, з якими ви стикаєтеся. Будьте уважними у вiвторок i середу, якщо плануєте ремонтнi роботи в будинку, особливо з електрикою. У четвер i п’ятницю придiлiть бiльше уваги дiтям i своїм власним захопленням. Якщо на цей тиждень у вас запланованi сiмейнi заходи або поїздки, то не вiдкладайте i встигнiть усе важливе зробити до вихiдних.
Сприятливi днi – 7, 10; несприятливi – 8.

Автор: Ірина Мнішек