Харківщина отримала десять додаткових генераторів енергії

25.11.2022 14:17 Суспільство

Харківська область отримала генератори від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Один такий прилад може перекривати потреби великої лікарні. Ми на цьому не зупиняємося і працюємо далі, оскільки розуміємо, що треба готуватися до можливого блекауту. Саме таке устаткування допоможе нам розв\'язати проблеми, які можуть бути пов’язані з відключенням світла через пошкодження внаслідок обстрілів рф», – сказав він.

Голова субделегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста у Сумській, Полтавській і Харківській областях Максим Забалуєф передав Харківщині 10 генераторів.

«Генератори дуже потрібні зараз. Хоча їх і було складно знайти, але завдяки нашій роботі ми це зробили. Раді, що це буде на користь цивільному населенню і всім, хто цього потребує в Харківській області», – сказав він.

Нагадаємо, раніше медичні установи Харківської області отримали понад 50 генераторів різної потужності. Кожен медзаклад має перелаштовувати систему та бути готовим до роботи в умовах повного блекауту. Мова йде про забезпечення теплом, водопостачанням та додатковими альтернативними джерелами живлення. 

','На Харківщину надійшли додаткові генератори енергії','Харківська область, електропостачання, світло, відключення світла, генератори, генератор, новини Харківська область, новини Харківщина','Для потреб Харківської області передали 10 генераторів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста