Харківським військовим допомагатиме "британець" (ФОТО)

27.07.2015 05:15 Суспільство
Фото:mil.gov.ua Фото:mil.gov.ua
Харківському зональному відділу Військової служби правопорядку у Збройних Силах України передано бронетранспортер, вироблений у Великій Британії.

Це лише перша броньована машина з партії бойових машин, що найближчим часом отримають харківські військові правоохоронці.

На сайті Міністерства оборони України повідомляється, що це перша броньована машина з партії бойових машин, які найближчим часом отримають харківські військові правоохоронці.

— Незабаром ми отримуємо інші бронетранспортери типу «Saхon», а також кілька американських військових «Humvee». Броньовані «іномарки» ми активно залучатимемо до супроводження військових колон, перевезення особового складу, а також направлятимемо до зони АТО, де постійно перебувають у відрядженні мої підлеглі, — зауважив начальник Харківського зонального відділу ВСП полковник Олександр Леонченко.

Фото

За словами відповідального за експлуатацію першого БТР «Saхon» у Харкові старшини військової служби за контрактом Олександра Рассамахіна, бронемашина дуже зручна і легка у керуванні, більшість комплектуючих використовується у позашляховиках чи вантажівках різних типів, тому проблем з експлуатацією не буде.

За новою військовою традицією давати «ім’я» усім бойовим машинам, першу з партії бронетехніки «Saхon» харківські військові правоохоронці неформально назвали на честь королеви Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії — «Єлизавета».

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта