Коаліція у Харківській облраді є і буде – Артур Товмасян

11.01.2021 14:55 Суспільство
Новий голова Харківської облради Артур Товмасян розповів, чи є розкіл у фракції "Слуга народу" та як співпрацюватиме з іншими політичними силами в облраді.

У фракції "Слуга народу" в обласній раді нема проблем і розколу, натомість усі питання депутати конструктивно відпрацьовують. У цьому запевнив голова облради Артур Товмасян, відповідаючи на питання харківської журналістки Євгенії Кутнової про взаємини з однопартійцями.

– У нас прекрасні відносини у фракції, ми бачимося щотижня. У нас повна ідилія і єдність. Так, у нас однозначно можуть бути суперечки і розбіжності у поглядах, але свар у нас точно не буде, і ми завжди зможемо усі питання конструктивно проговорити і в сесійну зали ввійти як єдине ціле, – зауважив Артур Товмасян.

Читайте також: Артур Товмасян розповів, що буде з зарплатами в Харківській області

Крім того, Артур Товмасян розповів, що в облраді утворилася умовна коаліція з іншими фракціями, зокрема "Блоком Кернеса – Успішний Харків!".

– Я думаю, що у нас буде коаліція з усіма політичними фракціями щодо важливих питань. Якщо питання стосуватимуться розвитку Харківської області чи покращення життя населення, то як показала остання сесія: з 105 присутніх усі 105 проголосували "за". Коаліція за правильні і потрібні рішення у нас є і буде усі п'ять років, – наголосив Артур Товмасян.