Криваве місячне затемнення накриє сьогодні Землю

16.09.2016 10:32 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Сьогодні, 16 вересня, о 21:55 за київським часом відбудеться місячне затемнення.

З 13 вересня по 19 вересня (оскільки його вплив починається за три дні до і триває ще три дні після того, як відбудеться) підвищуються дратівливість, вразливість, примхливість (особливо у дітей), бажання сперечатися, невдоволення собою і оточуючими. Не виключені рецидиви психічних хвороб, емоційна нестабільність - розповідає нумеролог Людмила Савіна. 

За її словами, в період місячного затемнення збільшується кількість аварій на дорогах і інших нещасних випадків, також буває багато отруєнь ліками та алкоголем. Постарайтеся не планувати на ці дні нічого важливого (відповідальні заходи, зустрічі, поїздки та ін.), Краще займайтеся звичними справами.

Астролог Лілія Романова, в свою чергу, розповідає, що в пік місячного затемнення 16 вересня 2016 року, о 21.55 за київським часом місяць набуде характерного зловісного червонуватого відтінку, за що його називають в цей період "кривавим Місяцем".

Періоди місячного циклу і без затемнень є критичними, напруженими і складними, і для нашого душевного стану, і для фізичного самопочуття. Для того, щоб не потрапити в складну ситуацію, починаючи з сьогоднішнього дня і до кінця вересня, астролог радить дотримуватися нескладних рекомендації.

- Не треба робити спонтанні і непродумані ризиковані кроки.
- Не варто починати з'ясування стосунків, обговорення важливих життєвих рішень, судові розгляди, майнові суперечки.
- Перенесіть на інший час укладання угод, в тому числі великі купівлі-продажу, злиття, кредитування, інвестиції.
- Не влаштовуйте галасливі вечірки, урочистості і свята, в тому числі ювілеї та весілля.
- Не поспішайте міняти місце роботи, навчання, місце проживання та сімейний статус.

Астролог Лілія Романова радить перш за все прислухатися до своєї інтуїції.

Довідка:

Місячне затемнення - затемнення, яке наступає, коли Місяць входить в конус тіні, що відкидається Землею. Діаметр плями тіні Землі на відстані 363 000 км (мінімальна відстань Місяця від Землі) становить близько 2,6 діаметрів Місяця, тому Місяць може бути затінена цілком. У кожен момент затемнення ступінь покриття диска Місяця земної тінню виражається фазою затемнення.

Рідкісною подією є повне затемнення в момент суперповню, коли Місяць максимально наближена до Землі і досягає свого перигею. Таке затемнення часто називають «кривавим», оскільки поєднання помаранчевого заломлення сонячних променів з наближенням Місяця надають їй особливий рудо-червоний відтінок.

Іван Коляда

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта