Лікарі-нелегали займалися лікуванням в Харкові

04.04.2016 10:15 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Лікарів, які вели прийом у приватному медичному кабінеті в центрі міста і при цьому не мають жодних документів, які б підтверджували їх офіційне працевлаштування, виявили харківські податківці.

Співробітники ГУ ДФСУ в Харківській області відвідали медичний заклад з метою перевірки інформації громадянина, який у своєму зверненні поскаржився на порушення трудового законодавства.

Під час візиту податківці виявили 8 співробітників, хоча за звітними документами на фірмі числилося 5. Коли ж звернулися до власниці приватного кабінету з проханням надати документи на інших співробітників, то жінка була не в змозі навіть пояснити, яким же чином в неї числиться вісім співробітників замість п'яти і як оформлені ці троє. Крім того, бізнес-вумен відмовилася дати для перевірки документи навіть на оформлених працівників і всіляко перешкоджала законним діям співробітників, уповноважених на проведення перевірки.

Всю інформацію для відповідного реагування і вжиття заходів податківці направили до районної прокуратури, районного відділу поліції і територіальної інспекції з питань праці у Харківській області, - повідомили в прес-службі ДФС України в Харківській області.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта