Літню жінку з Лозівщини, яка зникла тиждень тому, знайшли у Харкові

19.02.2021 11:52 Суспільство
19 лютого Лозівський районний відділ поліції Харківської області повідомив, що зниклу тиждень тому 78-річну жительку села Вільне знайдено.

Тиждень тривали пошуки 78-річної Галини Чех. Жінка пішла з дому в селі Вільне Лозівського району ще 11 лютого.

Смерть підлітка у Харкові: поліція розглядає три версії трагедії

Стареньку знайшла добровільна пошукова група «Мілена» на Південному вокзалі у Харкові. Волонтери припускають, що туди жінка дісталася електричкою.

– До нас звернувся її син, – розповів «Слобідському краю» адміністратор пошукової групи «Мілена» Сергій Осман. – Тиждень ішов інформаційний пошук, тому що не зрозуміло було, де саме шукати. З'явилися свідки, які казали, що бачили жінку на Південному вокзалі у Харкові. Ми на вокзал відправили пошукову групу для перевірки всієї території, що поруч. Вони опитували людей, показували орієнтування, перевіряли всі пріоритетні місця. У процесі цього з'явився дзвінок на нашу гарячу лінію, що бабуся може перебувати в залі очікування Південного вокзалу. Через пару хвилин наші волонтери вже були там.

У поліції зазначають, що через те, що жінка хворіє на шизофренію, не може пояснити, чому пішла з дому. Протиправних дій відносно Галини Чех скоєно не було.

Читайте також: Хлопця, який зник у Дергачах, розшукали у Харкові

Автор: Андрій Соха