На Харківщині пара військовослужбовців одружилася у національному вбранні

14.07.2022 18:56 Суспільство
Фото: 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Фото: 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка
Кожного дня російські військові обстрілюють Харків. Але війна не змогла завадити закоханим Сергію та Руслані здійснити їх спільну мрію – одружитися.

Обом з них – трохи більше за 20, обоє – військовослужбовці 92-ї ОМБР імені кошового отамана Івана Сірка. Руслана в лавах армії майже рік. До цього дівчина служила в добробаті парамедиком та займалася волонтерством. Сергій пройшов строкову службу в Нацгвардії та, взявши двомісячну перерву, відпочивав від армійського життя. Але 24 лютого, з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України, хлопець повернувся до лав армії в складі 92-ї ОМБР. Як розповідають молодята, перша зустріч відбулася на позиції, коли Сергій потребував медичної допомоги. Саме в той момент між молодими людьми спалахнула «іскра», з якої, власне, все і почалося.

Не маючи змоги бачитися та перебуваючи на різних позиціях, Сергій та Руслана не полишали надії зустрітися. Навпаки, їхнє кохання ставало тільки палкішим. Тому вже через 4 місяці спілкування Сергій освідчився коханій, а за підтримки рідних уже через місяць закохані змогли одружитися.  



– Ми щасливі, – ділиться Руслана, – обоє запальні, непосидючі. Він для мене все.

– Вона дуже добра, відповідальна. Я захоплююсь її відважністю. За час цієї фази війни вона врятувала не одного побратима. Радію, що зустрів її, хоч і в такий важкий для країни час, – розповідає Сергій.

«Весільний рушник, обітниця, ніжні поцілунки – сьогодні, здавалось, і сонце світило для наших закоханих. Вони щиро впевнені у своїх почуттях та вірять у світле майбутнє рідної Батьківщини. Радіють, що змогли одружитися в національному вбранні, бо ж такі світлини не соромно буде показати своїм нащадкам, котрі обов’язково житимуть у вільній незалежній Україні», – привітали молодят побратими 92-ї ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка.

Автор: Юлія Гнатченко