У Харківській області шляховики забезпечили проїзд на 20 тимчасових переправах

23.03.2023 15:26 Суспільство

У Харківській області дорожні служби продовжують долати наслідки військової агресії рф. Станом на 23 березня проїзд забезпечено вже на 20 тимчасових переправах, ще 3 – в роботі.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу САД України в Харківській області.

Також дорожники щодня проводять ямковий ремонт гарячою асфальтобетонною сумішшю та замінюють металево-бар‘єрне огородження для безпеки дорожнього руху.

22 березня шляховики вирівнювали стійки дорожніх знаків, які внаслідок несприятливих погодних умов стали  непридатними. Роботи проводились на 7 дорогах державного значення. До робіт було залучено 16 бригад підрядних служб.

Харківська область, ремонт доріг державного значення. Березень 2023

У Харківській області ремонтують дороги

Харківська область. Шляховики відновлюють дороги після зими

Нагадаємо, в результаті повномасштабного вторгнення  в Харківській області було пошкоджено 25 мостів.

Завдяки співпраці з іноземними партнерами минулого тижня в Харківську область прибула перша партія мостів з Норвегії. Вони будуть використані для забезпечення сталого логістичного сполучення на території області. У цілому в Харківській області буде встановлено чотири споруди з Норвегії.

Також у Харківській області планують відремонтувати 17 кілометрів зруйнованої дороги в районі Мартової та Хотімлі. Відновлення полотна значно скоротить шлях з Харкова до Вовчанська.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко