На Об'їзній дорозі навколо Харкова відремонтували 16 кілометрів — Фото

29.04.2021 18:00 Суспільство
Станом на 29 квітня дорожники вже облаштували 14 кілометрів дороги від селища Пісочин Харківської області до Роганського житлового масиву.

Також близько 2 кілометрів на автомобільній дорозі М-03 Київ – Харків – Довжанський асфальтовано від Роганського житлового масиву до Безлюдівки.

Читайте також: На місцевій дорозі Дергачі – Дворічний Кут ремонтують міст

Також уже відфрезеровано 33,2 км старого покриття: на ділянці від селища Пісочин до Роганського житлового масиву – 26 кілометрів та від Роганського житлового масиву до смт Безлюдівка –  7,2 кілометра.

Крім цього, підрядники влаштовують вирівнювальний шар з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші на трьох ділянках об’їзної дороги. 

Біля Бєлгородської розв’язки розпочалося армування шарів асфальтобетонного покриття з використанням георешітки, біля 17-го кладовища – армування шарів асфальтобетонного покриття.

У місцях проведення робіт рух автотранспорту організовано однією половиною проїзної частини в реверсному режимі.

Нагадаємо, об’їзна дорога складається з відрізків п’яти доріг загальною протяжністю 82 км. У межах президентської програми «Велике будівництво» на 58 кілометрах об’їзної дороги за маршрутом  Пісочин – П'ятихатки – Рогань – Безлюдівка повністю оновлять покриття. Вартість проєкту – 1,8  мільярда гривень. Роботи заплановані терміном на два роки.

 

Автор: Олена Загребельна