На Північну Салтівку пустять додаткові автобусні маршрути

08.11.2022 14:19 Суспільство
Незважаючи на складності життя у зруйнованому від обстрілів місті, харків’яни продовжують повертатися додому, в тому числі і на Північну Салтівку.

Для їх зручності планують запровадити додаткові автобусні маршрути, повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

«Ми вже пустили частину нових маршрутів на Північну Салтівку. Крім того, цього тижня буде запроваджено ще додаткові маршрути», – сказав він.

Також він розповів, що у випадку відключення світла у місті розробили автобусні маршрути, дублюючі наземний електротранспорт.

«Є ймовірність відключень електроенергії, і, щоб не зупиняти громадський транспорт, ми передбачили за кожним маршрутом дублюючі автобусні маршрути. Люди зможуть дістатися практично з будь-якої точки Харкова до будь-якої іншої точки міста», – повідомив міський голова.

Також Ігор Терехов порадив харків’янам завжди тримати заряджені повербанки та мати запас питної води на випадок зникнення електроенергії в результаті ворожих обстрілів критичної інфраструктури.

«Бажано, щоб завжди під рукою був заряджений повербанк, якийсь запас питної води, для того щоб, якщо таке трапиться, дати час нашим комунальним службам, енергетикам відновити ті руйнування, які гіпотетично можуть бути. І запустити наново системи водо- та електропостачання», – додав мер.

Нагадаємо, сьогодні, 8 листопада, з 9:30 до 10:00 з технічних причин було призупинено рух Харківського метрополітену.