Неплатник понівечив електромонтера в Харкові

11.11.2015 12:50 Суспільство
Фото: ingushetia.rusplt.ru Фото: ingushetia.rusplt.ru
Даний інцидент стався в одній із п'ятиповерхівок по пр. Тракторобудівників.

Як повідомили в прес-службі "Харківобленерго, співробітники "Харківенергозбуту” прийшли відключати електроенергію у чоловіка за заборгованість. До цього йому було направлено повідомлення про відключення – якщо за місяць борг не буде погашений, то “Харківенергозбут” за правилами користування електроенергією населенням має право відключити неплатника.

Співробітники “Харківенергозбуту”  пояснили власнику квартири дану ситуацію і запропонували йому, чоловікові 30-40 років, мирно вирішити цю проблему: він здійснює оплату заборгованості протягом певного часу, показує квитанцію про сплату, і вони не відключають його, хоча наряд на відключення у них був.

Чоловік спокійно вислухав електромонтерів, зайшов додому на кілька секунд, взяв биту і завдав нею удар по коліну одному з "незваних гостей" – у результаті він зламав ногу хлопцеві 25 років. На місце пригоди приїхала поліція, було відкрито кримінальне провадження по даній справі. Тепер зловмиснику загрожує позбавлення волі до трьох років.

Потерпілого відразу направили в 4-ту лікарню невідкладної допомоги, там йому надали медичну допомогу. В даний момент він знаходиться на лікарняному.

Олександр Гаркавець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта