На станції метро «Армійська» відремонтували сім виходів

19.08.2017 06:00 Суспільство
Фото: city.kharkov.ua Фото: city.kharkov.ua
Сьомий відремонтований пішохідний вихід зі станції метро «Армійська» відкрили 17 серпня.

Як повідомив заступник директора КП «Підземне місто» Олександр Ткач, зараз реконструюють восьмий, останній вихід з цієї станції, який відкриють в кінці вересня.

Як повідомив Олександр Ткач, роботи на виходах зі станцій метрополітену ведуть практично ідентичні - знімають старий граніт, бетонують, штукатурять, ремонтують сходи, облицьовують стіни новим гранітним каменем. На сьомому виході з «Армійської» ще й облаштували на прохання жителів пандус для мам з колясками і пасажирів, які перевозять важкий вантаж.

Олександр Ткач зазначив, що після ремонту виходів на ст. м. «Армійська» приступлять до ремонту виходу зі ст. м. «Університет» у бік Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Також у планах ремонт ще двох виходів зі ст. м. «Тракторний завод» і одного виходу зі ст. м. «Героїв Праці».

Зазначимо, що на ст. м. «Тракторний завод» торік відремонтували три виходи, цього року - ще один вихід, а в наступному - реконструюють ще два, після чого всі виходи зі ст. м. «Тракторний завод» будуть відремонтовані. Також цього року виконано ремонт двох виходів зі ст. м. «Героїв Праці» і одного виходу зі ст. м. «Завод ім. Малишева».

Автор: Менеджер сайта