На Харківщині ПриватБанк щомісяця працевлаштовує до 10 випускників ВНЗ

Promo
25.06.2019 17:32 Суспільство
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
ПриватБанк був і залишається одним з найпривабливіших роботодавців у Харківській області та в Україні зокрема.

Причому роботу тут знаходять не лише банкіри-фінансисти. ПриватБанк – це складна, сучасна та технологічна система. Банку потрібні і економісти, і інженери, і спеціалісти ІТ-напрямку, і юристи, і водії-інкасатори...

– Ярмарок вакансій, виробнича практика, екскурсії до банку – це ефективні майданчики для спілкування між роботодавцями та студентами, молодими спеціалістами, які перебувають у пошуку перспективної роботи в провідних компаніях. Нам є чим поділитися і чим пишатися, – розповідає керівник напрямку трудових ресурсів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Ігор Попов. – За підсумками дослідження ринку роботодавців за 2018 рік, яке щорічно в Україні проводить компанія Ernst & Young, ПриватБанк шостий рік поспіль стає роботодавцем № 1 в галузі та за підсумками минулого року покращив свої позиції у загальному рейтингу компаній, посівши 3 місце серед понад 450 роботодавців для студентів.

ПриватБанк є лідером на банківському ринку праці за рівнем заробітної плати, комфортними умовами праці, високотехнологічністю процесів, забезпеченням соціальним пакетом, можливістю кар’єрного росту тощо. ПриватБанк гарантує офіційне працевлаштування, виплату заробітної плати тричі на місяць без затримки, 24 дні щорічної відпустки, сплату страхових внесків до фонду соціального страхування (гарантія для призначення пенсії, оплати лікарняних) та соцпакет, до якого входять: добровільне медичне страхування (з відшкодуванням підприємством частини витрат на лікування), корпоративний мобільний зв’язок, пільгові програми кредитування, забезпечення юридичного захисту працівників і членів їхніх сімей (програма “Захист”).

– Ми зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів і випускників, – додає Ігор Попов. – За статистикою, щомісяця у ПриватБанк Харківської області приймаємо на роботу 5-7 студентів та молодих спеціалістів. В останні два місяці, у зв’язку із закінченням навчального року у ВНЗ, ці показники збільшилися в рази. На окремі спеціальності ми чекаємо претендентів без закінченої вищої освіти, а на деякі професії достатньо і середньої спеціальної освіти. Також старшокурсників запрошуємо на онлайн практику у ПриватБанку, де всі завдання та заліки можна виконати та отримати дистанційно і за результатами потрапити до кадрового резерву банку.

Про омріяну вакансію у банку можна дізнатися на сайті або у бота-рекрутера в Телеграм, який підкаже,  які є вакансії на той час, та допоможе визначитися, яка саме банківська професія підходить ідеально. На разі, у ПриватБанку Харківської області чекають на касирів-операціоністів, менеджерів з обслуговування клієнтів, операторів консультаційного центру і навіть керівників відділень. Вакансії актуальні для Харкова, Лозової та інших районних центрів. З питань працевлаштування можна звертатися до центрального офісу ПриватБанку у Харкові – вул. Малом’ясницька, 2а, 5-й поверх. Тел. 093-544-18-24.

Читайте також: PrivatMoney збільшив мережу прийому переказів у Польщі