На Харківщині скоротилося виробництво фармацевтичної продукції

26.12.2019 17:11 Суспільство
У той же час збільшення продукції спостерігається на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря.

Індекс промислової продукції по регіону у січні–листопаді 2019 року порівняно з відповідним періодом минулого року склав 97,5 %. Про це повідомляє Головне управління статистики у Харківській області.

Так, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря випуск продукції збільшився на 2,6 %. Однак на підприємствах переробної промисловості випуск продукції зменшився на 3,5 %, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – на 0,1 %.

Приріст виробництва промислової продукції порівняно з відповідним періодом минулого року на 4,3 % спостерігався у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції.

Разом з тим повідомляється, що найсуттєвіше зменшення випуску промислової продукції спостерігалось у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – на 16,4 %; у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 6,4 %; у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 6,3 %.

Читайте також: До Нововодолазької об’єднаної громади приєдналися нові села