На якій стадії будівництво об’їзної дороги навколо Лозової

30.08.2019 15:28 Суспільство
Фото: kh.ukravtodor.gov.ua Фото: kh.ukravtodor.gov.ua
Дорожники повідомили про пріоритетні напрямки роботи.

На Харківщині продовжують ремонтувати дороги місцевого значення. За інформацією першого заступника директора ДП «Дороги Харківщини» Сергія Литвинця, на 88 з 90 доріг, які заплановані до ремонту на цей рік, роботи вже завершені.

Наразі тривають роботи на під’їзді до Лозовеньок Дергачівського району та закінчуються роботи на автомобільній дорозі Валки – Пархомівка у Валківському районі.

Разом з цим дорожник підкреслив, що пріоритетним напрямком роботи залишається будівництво об’їзної дороги навколо міста Лозова.

– Плануємо в понеділок завершити влаштування верхнього шару асфальтобетону, після чого будемо проводити роботу з укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної розмітки та влаштування бар’єрного огородження, – повідомив Сергій Литвинець.

Він також зауважив, що продовжується ремонт моста через річку Сіверський Донець у Балаклійському районі. Уже відновлено 7 з 11-ти прольотів. На об’єкті встановлюють бортовий камінь та монтують балки. Після цього дорожники почнуть виконувати роботи на іншому боці штучної споруди.

Читайте також: Щоденник Єврочеленджу: як громади Харківщини інтегруються в ЄС

Андрій Соха