Найдовший в Україні тролей запрацював під Харковом (Фото, відео)

05.09.2017 08:35 Суспільство
Фото: Тетяна Василець Фото: Тетяна Василець
Політ над мальовничим краєвидом займає до двох хвилин.

Цієї весни в Чугуєві з'явився екстремальний атракціон - "Крутопохила переправа".

Її старт - на пагорбі у міському парку культури та відпочинку ім. І. Ю. Рєпіна. Фініш - на пляжі на правому березі річки Сіверський Донець. Довжина траси складає 720 метрів. Швидкість польоту розвивається до 60 км/год, звичайно, корективи може внести вага "пасажира". 

- Охочих проїхатися з вітерцем чимало, як серед місцевих, так і серед не чугуївчан: приїздять із Харкова й інших міст України, - розповідає Дмитро, який опікується тролеєм. - Часто нам замовляють переправу попередньо по телефону й часто приїздять групами.

За його словами, ця траса є найдовшою у своєму роді в країні. Подібні діють ще у Кам'янець-Подільському та Буковелі. Вісім років така переправа працювала у Києві (через Дніпро), та її не так давно зачинили.

Вартість "Крутопохилої переправи" у Чугуєві складає 150 грн з людини. Для місцевих діє окремий тариф. За наявності чугуївської реєстрації вам зроблять знижку у 100 грн. 

Обмеження по вазі: 30-130 кг. Можна проїхатися у тандемі, наприклад, дорослому з дитиною, але, якщо спільна вага не перевищує 130 кг. За такий "подвійний" з'їзд потрібно віддати 200 грн. Як ідеться на сайті компанії SkyPark, загалом трос тролея у Чугуєві витримує до восьми тонн.

На розвагу діє знижка у будні для студентів, школярів і пенсіонерів - 75 грн. Працює тролей у будні з 12:00 до 20:00, у вихідні з 10:00 до 20:00.
 

Читайте також про Чугуїв:  ГАРНИЙ АПЕТИТ У МІСТА

ЦІЛОДОБОВЕ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ ВСТАНОВИЛИ В ЧУГУЄВІ (ФОТО)

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта