Нова назва «Нової пошти»: що зміниться для клієнтів

09.01.2024 17:21 Суспільство
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

Відтепер група компаній «Нова пошта» називається просто NOVA. При цьому оператор залишається зі своєю назвою.

Про це «Слобідський край» повідомляє з посиланням на компанію «Нова пошта».

Незважаючи на зміну, логістичний оператор «Нова пошта» продовжує працювати з цією самою назвою.

Заснована у 2001 році, «Нова пошта» активно працює на українському ринку, розширюючи свій спектр послуг. До групи компаній долучилися нові утворення: 

  • NovaPay, яка відкриває рахунки для клієнтів,
  • Nova Digital, що надає IT-рішення для захисту від кібератак тощо,
  • Nova Global, що займається міжнародною доставкою,
  • сама «Нова пошта», яка пропонує послуги фулфілменту (зберігання товару та відправлення замовлень для інтернет-магазинів) і фрахтових перевезень, а також активно працює в Європі.

Щоб у назві відбилася розширена сфера діяльності, група компаній вирішила прибрати слово «пошта» з назви, обираючи ширший і безбар’єрний формат – NOVA. Зміни стосуються лише назви групи компаній. Логістичний оператор «Нова пошта» залишається незмінним, не піддається ребрендингу чи змінам логотипу. 

Власник групи NOVA Вячеслав Климов акцентував: «Основна мета групи – забезпечити легку доставку для життя та бізнесу. Компанії NOVA реалізують спільну стратегію й керуються цінностями: швидко, легко, безпечно, людяно, технологічно, зростаючи».

Довідково. Склад групи NOVA включає такі компанії:

  • «Нова пошта» в Україні, що здійснює доставку посилок і вантажів, надає послуги фулфілменту й фрахтових перевезень. Мережа для клієнтів налічує по Україні 11 400 відділень і 15 500 поштоматів.
  • Nova Post Europe пропонує логістичні послуги в Європі та між ЄС та Україною, її представництва є в 11 країнах із 35 тисячами точок обслуговування.
  • NovaPay – небанківська фінансова установа, що обслуговує 2,6 мільйона транзакцій на добу та є повноправним учасником міжнародних платіжних систем Visa та MasterCard.
  • Nova Global спеціалізується на глобальному ринку електронної комерції та надає допомогу українському бізнесу у виході на міжнародні ринки.
  •  Supernova Airlines забезпечує швидку доставку з будь-якої точки світу, навіть шляхом трансконтинентальних польотів вантажними літаками.
  • IT-компанія Nova Digital створює веб-застосунки та програмне забезпечення для різної складності й обслуговує 30 000 операцій за секунду, що протестовано на мільйонах користувачів «Нової пошти».

Нагадуємо, що «Нова пошта» тимчасово припинила доставку посилок у село Липці.

Раніше ми писали також – Доставка ліків на деокуповані та прифронтові території: Укрпошта запускає новий проєкт

Автор: Тетяна Матвієнко