Нову школу в Пісочині відкриють у наступному році

27.07.2016 06:54 Пісочин
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
26 липня хід будівельних робіт в мікрорайоні «Мобіль» проінспектували перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична та народний депутат України Ірина Луценко.

За інформацією першого заступника голови ХОДА, наразі в Пісочині не вистачає близько 800 шкільних місць. В селищі працюють два навчальні заклади: колегіум, який переповнений в два рази, і школа, де кількість учнів на 30 % перевищує планові показники.

Загальна вартість проекту - близько 70 мільйонів гривень. Фінансування цього року вже отримано: 7 млн грн на будівництво навчального закладу вже виділили сільський і районний бюджети, з обласного бюджету виділено 4 млн грн, 24 млн - з державного бюджету.

Тепер оплачувати парковку в Харкові можна по мобільному телефону

На наступний рік для завершення будівництва навчального закладу потрібно 35 мільйонів гривень.

Наразі будівництво школи йде повним ходом. До 20 серпня робітники планують завершити укладання фундаменту. За словами першого заступника голови ХОДА, роботи ведуться з випередженням графіка, і нову школу розраховують побудувати швидше, ніж планувалося - за два роки замість трьох, - повідомляє сайт ХОДА.

Довідка:

Школу в мікрорайоні «Мобіль» смт Пісочин почали будувати в минулому році. До кінця цього на об'єкті планується завершити половину всіх будівельних робіт. За проектом, школа в Пісочині буде триповерховою, у будівлі передбачені ліфти. Вчитися тут зможуть 640 дітей.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта