Олександр Фельдман: Ситуація на «Барабашово» занадто заполітизована

25.03.2019 13:00 Суспільство

Ситуація в торговому центрі «Барабашово» занадто заполітизована, а у вайбер-групах, створених провокаторами з метою дестабілізації роботи ринку, йде активна агітація за одного з кандидатів у президенти. Про це народний депутат України, почесний президент ПАТ «Концерн АВЕК і Ко» Олександр Фельдман заявив в інтерв'ю газеті «Время».

«Є спроби організувати театр бойових дій. Вони, як правило, гостро проявляються під час виборчих кампаній. Не стала винятком і ця. З'являється бажання отримати максимальну кількість прихильників тут і зараз, а потім — хоч трава не рости», — зазначив народний депутат.

Олександр Фельдман розповів, що один із псевдоактівістів, який стояв на чолі всіх збурень на «Барабашово», у вайбер-групах збирає спостерігачів для кандидата в президенти, аргументуючи це тим, що «не дарма на ринок покрасуватися його прихильники приїжджали».

«Вибори пройдуть, усі плакати про необхідність відродження промисловості, зниження ціни на все і вся, підтримки бізнесу, соціальної сфери тощо приберуть. А наші проблеми залишаться», — зазначає політик.

Він також підкреслив, що міська влада повинна зробити ставку на розвиток малого і середнього бізнесу. «Харківські підприємці можуть і повинні стати рушіями розвитку. Вони якраз знають ціну миру та усвідомлюють його цінність для процвітання й благополуччя своєї справи», — сказав Олександр Фельдман.

На його думку, одне з першочергових завдань сьогодні — це збільшення бюджету Харкова, визначення нових джерел фінансування, що дадуть можливість забезпечувати на гідному рівні все — від медичних установ до дитячих садків. «Питання наповнення скарбниці не повинне стояти так гостро й постійно опинятися у фокусі уваги громадських і моніторингових структур. Адже економічна криза переходить у соціальну, а закінчується політичною нестабільністю. І ми повинні цьому протистояти», — підкреслив народний депутат.

Читайте також: Соціальне таксі для людей з інвалідністю з’явилося в Новій Водолазі