Оновлення асортименту чохлів для Huawei P Smart 2019

Promo
06.03.2019 11:00 Суспільство
Чохли виготовляються з натуральної шкіри або спеціального замінника, який наклеюється на основу для забезпечення твердості.

Найбільш надійними вважаються чохли у вигляді книжки або фліпа, які відкриваються у горизонтальному або вертикальному вимірі. Більшість сучасних захисних чохлів виробляються з двох частин, між якими встановлена перемичка, також передбачена прозора вставка для перегляду часу та коротких повідомлень на екрані.

Якісний аксесуар можна відрізнити за наявністю твердої основи, що виконує роль фіксатора пристрою. Найкращими вважаються ТПУ-фіксатори, пластикові набагато твердіші та не мають достатньої амортизації. Такі виробі захищають не тільки корпус, але й внутрішні деталі, які часто не витримують постійної тряски.

Важливим параметром виступає наповнювач кришки, в деяких аксесуарах це простий пластик або обкладинка із целюлози, а в найбільш захищених передбачена вмонтована тонка металева пластина або латекс. Якість напряму залежить від виробника, в асортименті інтернет-магазину WebAks на сторінці https://webaks.com.ua/category/huawei-p-smart-2019/ пропонуються вироби від брендів, які зарекомендували свою високу якість та надійність захисту:

• Ipaky;
• X-Level;
• Nillkin;
• Mofi

Які накладки та бампери для Huawei P Smart 2019 найбільш практичні та зручні?
Користувачам пропонуються три основні категорії чохлів:

• еластичні;
• жорсткі;
• гібридні.

Для виготовлення еластичних силіконових виробів використовується силікон, термопластичний поліуретан. Жорсткі виготовляються з полікарбонату. Серед гібридних найбільший вибір, оскільки виготовляються вони з пластика, скла, металу, деталей з текстилю або велюру з використанням різноманітних декоративних елементів.

Найпростішим аксесуаром для Huawei P Smart 2019 стала ультратонка прозора накладка товщиною менше міліметра, тому вона практично непомітна на телефоні, однак забезпечує надійну захисну функцію.

Більшість чохлів виконана з матеріалів, які не злетять з поверхності від поштовху. Також передбачено спеціальне покриття Soft-feel, яке відрізняється цілковитою матовістю та відсутністю відбитків. Бампери вважаються простими, але надійними захисними виробами, які оберігають торцеві частини від розбивання, при цьому вироби можна використовувати самостійно або доповнювати вставками на задню панель.