Переможцем «МастерШеф» став харків’янин

28.12.2021 13:30 Суспільство
Фото: instagram.com/masterchefstb Фото: instagram.com/masterchefstb
Переможець із Харківської області отримав грошовий приз та можливість вчитися в престижній кулінарній школі.

24 грудня у фінальному ефірі 11-го сезону шоу «МастерШеф» перемогу одержав 29-річний харків’янин Богдан Шинкарьов. У фіналі він протистояв трьом суперникам - Євгену Лобанову, Світлані Ткаченко та Владиславу Якимцю, – але переміг їх за рішенням суддів. Богдан отримав головний приз – 300 тисяч гривень та можливість вчитися в одній із найкращих кулінарних шкіл світу — паризькій «Le Cordon Bleu». Про це повідомляє сайт каналу СТБ.

До участі в кулінарному шоу Богдан професійно грав у покер та вів свій канал на Ютубі з уроками по грі. Але після перемоги в «МастерШеф» пов’язує своє майбутнє виключно з кулінарним бізнесом.

Читайте також: Футбольна арбітриня з Харківщини потрапила в п'ятірку найкращих у світі за 2021 рік

- Я хочу відкрити свій ресторан. Та, звичайно, треба дивитися реально на речі: це дуже дорого. Я абсолютно адекватна людина і розумію, що це дуже великі гроші. Плюс, в умовах коронавірусу потрібно розуміти, що це дуже ризикована витівка. Тут не все вирішує просто смачна їжа. Тут треба підійти з економічної точки зору, з точки зору бізнесу, проконсультуватися з великою кількістю розумних людей і подумати. Якщо думати про реальніші речі, то я хотів би відкрити свою доставку їжі й подивитися, наскільки добре заходить та їжа, яку я готую і придумав. Якщо все буде добре, то думатиму про повноцінний заклад. Можливо, мрії про власний заклад колись стануть більш реальними цілями, - сказав переможець.

Але й покидати свою нинішню роботу Богдан не планує, принаймні, не одразу.

- Я точно буду розвиватися в кулінарії. Але якщо обирати між покером і кулінарією, то я за те, щоб покер переріс у кулінарну кар'єру, але плавно. На цей момент кидати покер я не хочу, бо це все ще моя основна робота – розповів Шинкарьов.

Автор: Михайло Татарінов