Попереднє замовлення оновленої Toyota RAV4 п’ятого покоління стартувало 14 січня

Promo
25.01.2019 12:49 Суспільство
фото: toyota.kharkov.ua фото: toyota.kharkov.ua
На святкування 25 ювілею кросовера RAV4 Тойота випустила п’яте покоління кросовера.

Рівно чверть століття тому з конвеєрів японського автовиробника зійшов перший кросовер, який згодом став легендою. В якості подарунка всім шанувальникам моделі Тойота випускає нове, вже п'яте за рахунком, покоління RAV4. Автомобіль збирається на новій платформі - TNGA.

Дизайнери додали ще більше спорту, стилю і агресії в зовнішній вигляд. А інженери "поворожили" над двигуном, ходовою і органами управління. Зробити попереднє замовлення можна з 14 січня. Перші оновлені кросовери очікуються в Україні в лютому.

Хочете випробувати Toyota RAV4 2019 першим? Тоді приходьте до нас, в офіційний автосалон "Артсіті" на Коцарській.

Новий РАВ4 - дуже затребуваний автомобіль, для уникнення очікувань рекомендуємо вам попередньо ЗАПИСАТИСЯ НА ТЕСТ-ДРАЙВ.

В “АРТСІТІ” чекають справжніх шанувальників якості та любителів впевненої їзди.

Цей прекрасний автомобіль може стати вашим вже в наступному місяці. Ви приєднаєтеся до численної армії щасливчиків з усього світу. Першими відчуєте ювілейну версію Toyota Rav4 2019 в Україні. Єдине, що для цього потрібно зробити, це прийти до нас і оформити попереднє замовлення.

Щоб дізнатися технічні характеристики нового РАВ4, вибрати комплектацію нового РАВ4 для себе, а так само подивитися ціни New RAV4, перейти в розділ про РАВ4 2019.

Теги: