Потужна стихія на Харківщині лишила людей світла

28.07.2015 13:58 Суспільство
Фото: fulldock.com Фото: fulldock.com
Про це 28 липня повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Вячеслав Аббакумов.

Вчорашній буревій завдав шкоди 6 районам області: Валківському, Богодухівському, Золочівському, Харківському, Дергачівському та Нововодолазькому.

Ситуація була досить напружена, але до сьогоднішнього ранку практично скрізь наслідки урагану вдалося усунути, - зазначив заступник голови обладміністрації.

Найбільш постраждав від стихії Валківський район: тут були знеструмлені місто Валки і ще 8 сіл і селищ - усього 20 % населених пунктів району. Пориви вітру досягали швидкості 35 м/с. В результаті було повалено понад 100 дерев та 20 опор електропередач, з дахів 4 будинків зірвало шифер, - повідомляє прес-служба ХОДА.

Зараз електрика є вже у всіх населених пунктах. Там, де довелося перейти на резервні лінії, тривають роботи. У районі обіцяють, що до вечора всі відновлювальні роботи будуть виконані на 100 %.
19 населених пунктів були знеструмлені в Богодухівському районі. До ранку вдалося відновити подачу електроенергії в 12 з них, в інших електрика з'явиться до кінця дня.

У Дергачівському районі частково без світла залишилися 3 населені пункти, до ранку неполадки ліквідували. Повністю відновили подачу електрики і в 3 знеструмлених населених пунктах Золочівського району. По 5 селищ постраждали від урагану в Нововодолазькому та Харківському районах, тут подачу електрики також вже відновили.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта