Потужний циклон насувається на Харківщину. Комунальники готуються до стихії

11.01.2016 13:21 Суспільство
Ближче до вечора в області очікують дуже сильний снігопад.

Про це розповів начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець, 11 січня на територію Харківської області з боку Дніпропетровська зайшов теплий циклон.

«Його фронт вже зайшов на територію Зачепилівського, Красноградського, Сахновщинського, Лозівського, Барвінківського, Близнюківського районів. Там почалися опади у вигляді крупи і дрібного снігу. Згідно з прогнозами, опади будуть посилюватися, і з 16-ї години сніг посилиться. Вночі в області розпочнеться снігопад, тому з вечора дорожні служби приступлять до посиленої роботи», - повідомив Євген Зражевець.

Він зазначив, що снігоприбиральна техніка вже чергує на найбільш складних ділянках автодоріг регіону. Крім того, за словами Євгена Зражевця, дорожники налагодили тісну взаємодію з підрозділами ДСНС і ДАІ в області. Всі служби спільно забезпечують безпечне пересування по дорогах, а також організували роботу 14 пунктів обігріву.

Протягом останньої доби на дорогах області працювало близько 240 одиниць техніки. Для обробки доріг використовували більше 800 куб. м піщано-сольових сумішей.

Кіра Малєжик

Автор: Менеджер сайта