Прибирання квартири за викликом: у чому його плюси і скільки це коштує

11.05.2021 14:52 Суспільство
Фото: c-house.com.ua Фото: c-house.com.ua
З кожним роком клінінгові послуги стають усе моднішими і затребуванішими. Ми вам розповімо, що це таке, в чому їх перевага і скільки це може коштувати.

Що ж таке клінінг? По-простому це прибирання, найчастіше квартир або будинків, а також інших різних приміщень. Якщо чесно, буває таке, що душа ніяк не лежить до прибирання квартири, а воно просто необхідне? Тоді вам на допомогу приходять саме клінінгові компанії. Вони розв’яжуть вашу проблему дуже професійно, із застосуванням різного спецобладнання та якісних засобів. Ви будете по-справжньому здивовані від гігієнічної чистоти такого прибирання, результат буде триваліший, ніж від звичайного вологого прибирання. До того ж звернення до професіоналів дозволить вам заощадити сили і час, який можна приділити тільки на себе.

Економія часу і грошей

Зараз ми докладніше зупинимося на перевагах платного прибирання.

1. Економія часу. Це один з основних плюсів клінінгу. Замість того, щоб драїти підлоги й вікна, ви можете приділити цей час для приємніших і потрібніших речей.

2. Економія грошей. Спершу в це складно повірити, але це так. Дивіться, у разі власноручного прибирання ви витрачаєте свій час та гроші для купівлі необхідних засобів і техніки. Якщо все це врахувати, то виходить, що викликати працівника клінінгової компанії доволі вигідно.

3. Якісне прибирання. Якість чистильних засобів, якими ви користуєтеся, на голову поступаються тим, що є в розпорядженні у професіоналів. Плюс досвід співробітників клінінгу, а це – безцінне. Вони знають усі тонкощі прибирання, як краще поводитися з різними видами поверхонь. Наприклад, ви вже роками не можете звести пляму на вашому улюбленому дивані, клінер без проблем вирішить це питання.

У клінінгу, як і в будь-якій справі, є свої плюси і мінуси. Серед негативних моментів платного прибирання виділяють його вартість, присутність чужих людей у будинку і безпеку вашого житла, бо не відомо, наскільки сумлінний клінер вам попадеться.

Скільки це коштує

Давайте все-таки розберемося, скільки коштує прибирання. Його вартість залежить від кількох факторів – тип прибирання (часткове або генеральне), який саме об’єкт треба прибирати і його квадратура. Наприклад, якщо вам потрібно прибрати квартиру, то конкретну суму вам назвуть у клінінговій компанії залежно від вищенаведених факторів. Але в середньому вартість прибирання квартири стартує від 2500 гривень. А якщо вам потрібне прибирання після ремонту, то тут буде дорожче – від трьох тисяч гривень.

Вам треба прибрати приватний будинок, загальна вартість залежатиме від квадратури – один квадратний метр коштує від 29 гривень. Якщо потрібно прибрати офіс, то вартість одного квадратного метра обійдеться від 19 гривень.

Автор: Савелій Мякушко