Privat24 вбудував в iPhone «Допомогу автомобілістам»

Promo
02.08.2019 17:15 Суспільство
Фото: politeka.net Фото: politeka.net
Відтепер у мобільний додаток Privat24 для iOS додали опцію допомоги водіям. Цей сервіс дає можливість за два кліки записатися в автосервіс або за необхідності викликати технічну допомогу. Її реалізували спільно з компанією Autobooking.

Щоб скористатися достатньо зайти в Privat24, обрати категорію «Транспорт»/«Допомога водієві», потім натиснути кнопку на екрані смартфону й у такий спосіб автоматично подати заявку на надання допомоги. Протягом кількох хвилин з вами зв’яжеться оператор для отримання детальної інформації або відправить екіпаж потрібних фахівців. При цьому мобільний додаток через GPS визначить локацію заявки, тож водієві навіть не доведеться пояснювати своє місце розташування.

– Завдяки Autobooking.com пошук та запис на СТО стали такими ж простими та комфортними, як бронювання готелю, столика в ресторані або замовлення товарів в інтернет-магазині, – каже керівник компанії Autobooking Дмитро Гуцал. – Потрібен сервіс біля дому на завтра та без черг? Це саме те, чим Autobooking.com займається. А тепер вирішити свою проблему з авто можливо ще й через додаток Privat24.

Читайте також: Юніори зі Сходу України зібрали більшість призів ПриватБанку