ПриватБанк допоможе сплатити комунальні послуги, не порушуючи вимоги карантину

Promo
14.04.2020 17:55 Суспільство
фото amazonaws.com фото amazonaws.com
Сплатити за комунальні послуги, не порушуючи вимоги карантину і не ризикуючи здоров'ям, харків'яни та мешканці області можуть, скориставшись дистанційними каналами обслуговування.
По-перше, це унікальний сервіс Приват24. Не виходячи з дому, через комп'ютер або мобільний телефон можна оплатити всі послуги з мінімальною комісією. В умовах карантину це особливо актуально.
Для тих, хто ще невпевнено почуває себе у роботі із сучасними гаджетами чи комп'ютером, ПриватБанк запустив новий освітній проект «Сам собі банкір», який допоможе клієнтам навчитися користуватися всіма банківськими послугами, не виходячи з дому, через Приват24 і мобільний банк Privat24.
 
Цей проект адресований у першу чергу клієнтам старшого покоління, щоб вони могли на простих і доступних прикладах освоїти найпопулярніші онлайн-послуги — оплату комуналки, перекази, поповнення мобільного та оплату в Інтернеті.
 
Навчитися робити платежі, перекази та інші банківські послуги в онлайні можна на спеціальному сайті банківської онлайн-практики. Для цього потрібно просто зареєструватися на сайті за номером телефону, вибрати курс «Сам собі банкір» і витратити трохи часу на освоєння зручного і доступного Приват24.
 
А ще швидко та просто сплатити за комунальні послуги клієнти ПриватБанку можуть за безкоштовним телефоном  3700. Треба лише подзвонити та повідомити свої дані. ПриватБанк сам заплатить за рахунками.