ПриватБанк почав продавати автобусні квитки у Харкові

Promo
16.02.2019 09:01 Суспільство
ПриватБанк вже давно запустив послугу купівлі квитків на автобуси. Сервіс швидко став популярним і доступний цілодобово на більш як 20 000 напрямків Україною та за кордон: Італію, Францію, Польщу, Латвію, Чехію та інші країни.

Але харківські перевізники не квапилися підключати цю послугу для своїх пасажирів. І ось наприкінці 2018 року питання було вирішено. Вже дві автостанції обласного центру надали можливість купівлі автобусних квитків без відвідування кас. Це АС-1 “Центральний автовокзал”, що на проспекті Гагаріна (66 рейсів по області, Україні та за кордон), та АС-6 “Заводська” біля метро “Індустріальна” (15 рейсів по області).

"У мобільному Приват24 можна купити квиток практично на будь-який автобусний маршрут, який існує в Україні, - розповідає керівник напрямку платежів та переказів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Олег Дробицький. - Процес займає півтори хвилини замість поїздок на вокзал і довгого стояння у черзі. Нарешті сервіс став доступний і для клієнтів ПриватБанку для поїздок із Харківської області".

Автобусні каси в мобільному Приват24 (Android) працюють в розділі "Транспорт". Сервіс дає можливість легко вибрати найбільш зручний маршрут, час поїздки та перевізника - вся необхідна інформація доступна на екрані. Оплатити квитки можна карткою будь-якого банку.

Для тих клієнтів, хто ще не впевнено почувається у роботі із сучасними гаджетами, існує можливість навчання та тестової покупки квитків. Для цього потрібно завітати у будь-яке відділення ПриватБанку, де фахівці за кілька хвилин покажуть, як придбати квитки прямо у смартфоні, допоможуть здійснити тестову операцію. Після цього клієнт зможе легко користуватися сервісом самостійно.

 

Крім мобільного банку, автобусні квитки можна купити у веб-версії Приват24, у терміналі самообслуговування, відділенні ПриватБанку, на сайті bilet.pb.ua або в ЧАТ-Онлайн і навіть по телефону 3700. Незалежно від того, в якому каналі був придбаний квиток на автобус, роздрукувати його можна:

- в Приват24 або на сайті bilet.pb.ua в меню "Архів квитків";

- в ТСО меню "Архів квитків на автобус" або за кодом квитанції в розділі "Роздрукувати квитанцію";

- залежно від умов постачальника на автостанції відправлення, інколи потрібно електронний квиток обміняти на посадковий талон у касі автовокзалу.

Окрім автобусних квитків, ПриватБанк продає квитки на поїзд і літак на будь-який напрямок по Україні та за кордон, а також на спортивні змагання, концерти у кіно і т. і.

Читайте також: У Золочеві відкрили фізкультурно-оздоровчий комплекс. Фото

Автор: Максим Грек